Home » Filme, Globurile de Aur 2010, Oscar 2010

Trailerele filmelor nominalizate la Oscar 2010

18 February 2010 scris de 2 comentarii

nominalizari-oscar-2010_4Daca nu ati vazut pana acum filmele nominalizate la cea de-a 82-a editie a premiilor Oscar 2010, iata o ocazie sa aflati despre ce este vorba in fiecare dintre ele si sa decideti la care dintre ele mergeti pe mana Academiei Americane de film si la care nu. Iata mai jos lista celor 10 filme care au fost nominalizate la categoria Cel mai bun film al anului 2010. Pe data de 7 martie 2010 urmeaza sa aflam in cadrul galei de decernare a premiilor Oscar 2010 care va fi considerat cel mai bun film al anului in viziunea specialistilor. Cine va castiga oare lupta dintre cei 2 favoriti: Avatar si The Hurt Locker?

Avatar

Inglourious Basterds

The Blind Side

The Hurt Locker

District 9

A Serious Man

Precious: Based on the Novel Push by Sapphire

Up

Up in the Air

An Education

2 comentarii »

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*