Home » Evenimente

8 cocktail-uri pe care le vei adora de 8 martie la Nargila Grill & Bar

24 February 2014 scris de Niciun comentariu

A5_8martieNargila Grill & Bar este deja destinatia preferata pentru cei care au intalniri romantice, intalniri cu prietenii sau chiar intalniri de business in centrul Bucurestiului, fiind situat chiar in Piata Unirii si locurile de parcare fiind din belsug in apropiere. In acest an insa, pe 8 martie, incepand cu ora 8 seara (20:00), Nargila Grill & Bar va deveni mai mult decat atat, intrucat au pregatit doamnelor si domnisoarelor 8 cocktail-uri speciale care sa va transforme seara de 8 martie in cel mai reusit girls night out posibil. Iar faptul ca acestea vin la preturi cu 45% discount nu face decat ca totul sa devina si mai delicios si mai atragator.

8 cocktails that you will love for 8th of March

Fiecare doamna sau domnisoara ce va calca pragul Nargila Grill & Bar de 8 martie dupa ora 8:00 seara (20:00) se va putea bucura de oricare dintre cele 8 cocktail-uri speciale la pretul de 10 lei fiecare. Pentru ca Nargila Grill & Bar s-a gandit si la soferitele ce vor veni aici de Ziua Femeilor, avem in selectie 4 cocktail-uri alcoolice si 4 cocktail-uri non-alcoolice, pe alese, iar fiecare doamna poate comanda oricate isi doreste.

Avem deci in meniul serii deliciile alcoolice pe numele lor fancy de Cosmopolitan, Passo Mojito, Melon Twister si Sex on the Beach. Pentru acelea dintre voi care conduc si isi duc prietenele acasa avem 4 variante non-alcoolice la fel de savuroase: Green Apple, Rain Forest, Magic Moment si Passion Mojito.

Atmosfera va fi aceeasi cu care v-a obisnuit Nargila Grill & Bar: rosie, pasionala, relaxata. Iar acum totul va inspira feminitate. Ambientul unic te va imbia sa tragi din narghilea cu prietenele, sa te tolanesti pe divan si sa vorbesti vrute si nevrute toata seara la un cocktail. Iar daca va e si foame, bucataria arabeasca din Nargila Grill & Bar este una dintre cele mai bune din Bucuresti. Pe cuvant de koolhunter!

8Cocktails (2)

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*