Home » Filme

Pirates of the Caribbean: At World’s End – un prim sequel tare pe 2007

27 May 2007 scris de 8 comentarii

Uite totusi si o parte a treia care reuseste sa se ridice macar usor-usor la nivelul asteptarilor. Desi incepe super plictisitor, batalia de pe mare din ultima ora merita toti banii si face tot filmul.

Ce sa va spun despre Piratii din Caraibe: la capatul lumii?! Pe scurt, povestea este extrem de lungita – intriga se intortocheaza din ce in ce mai tare si apar in permanenta noi complicatii, oarecum nenecesare – , dar am aflat mai tarziu si care era motivul. Se pare ca filmul a inceput sa fie turnat inainte ca scenariul sa fie finalizat. Oricum nu doar povestea este lungita, filmul in sine dureaza 170 minute.

Din fericire, ultima ora a filmului merita toti banii – suspans, actiune, umor, explozii. O super batalie pe mare cu final fericit. Dar nu va stric surpriza. In orice caz, partea a treia este sigur incomparabil mai buna decat a doua – care pe multi stiu ca i-a dezumflat.

Johnny Depp in multiplu exemplar joaca la fel de bine si este la fel de amuzant cum ne-am obisnuit din primele doua parti. Keira Knightley este putin prea fatala pentru rol, spre deosebire de primele doua parti, iar Orlando Bloom nu prea apuca sa apara sau sa joace – noroc ca arata foarte bine :) In film apar tangent si Chow Yun Fat si Keith Richards. Si sa nu il uitam pe Marcel Iures in rolul unuia dintre pirati.

Comentariile nu isi mai au rostul. Mergeti sa vedeti acest sequel de 300 milioane $ si treceti de prima ora. Merita!

Nota: 7/10

8 comentarii »

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*