Home » Oscar 2011

Trailerele filmelor nominalizate la Oscar 2011

12 February 2011 scris de Niciun comentariu

Festivitatea de decernare a premiilor Oscar 2011 va avea loc in acest an pe 27 februarie 2011 la acelasi Kodak Theatre din Hollywood si va fi prezentata de actorii Anne Hathaway si James Franco. Lista completa de nominalizari la premiile Oscar 2011 o gasiti aici. Mai avem inca 2 saptamani deci pana la aflarea marilor castigatori. Avem deci destul timp sa facem predictii si sa ne luptam in opinii.

Dupa cum stiti, avem ca si anul trecut, 10 filme nominalizate la categoria Oscar 2011 pentru cel mai bun film al anului 2010. Mai jos puteti vedea cele 10 filme si trailerele acestora. Daca vreti sa cititi verdictul si opiniile echipei KoolHunt.ro cu privire la cele 10 filme nominalizate la Oscar 2011 click aici.

Black Swan – Lebada-n dulce destramare

The FighterO poveste de viata, nu doar un alt film despre luptatori

Inception – (Nu Neo) Mos Ene indoaie lingura

The Kids Are All Right – Good sperm will only take you so far!

The King’s Speech – Balbaieli Maiestuoase

127 Hours – Sau o ora jumatate de agonie si extaz

The Social Network – Facebook si Razbunarea sunt acum prieteni

Toy Story 3 – Dupa 10 ani

True Grit – Pietris adevarat

Winter’s Bone – Underdog la Oscar

Voi ce film credeti ca va castiga premiul Oscar 2011 pentru cel mai bun film? Si, in al doilea rand, ce film credeti ca ar merita sa castige marele trofeu?

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*