Home » Filme

Paris, Je T’aime – despre dragoste in 18 feluri

11 March 2007 scris de 6 comentarii

CoolRank: 7/10paris_je_taime_2007_5

atmosfera & entertainment: 8/10

regie: 7/10

actori: 7/10

scenariu: 7/10

montaj: 7/10

Nota IMDb: 7.5/10

De cate ori ati simtit ca, desi viata ascunde uneori foarte bine acest lucru, dragostea se afla pretutindeni? Si, mai ales, de cate ori v-ati suparat ca nici un film si nici un roman nu a reusit sa surprinda foarte bine acel melanj de sentimente si culori pe care credeti voi ca il cuprinde dragostea?

Aparut in Romania cu ocazia Valentine’s Day, Paris, je t’aime este un film care reuneste 18 povesti de dragoste diferite in acelasi cadru – Parisul, orasul iubirii.

Stories of Love. From the City of Love.

Aceia dintre voi care au simtit ca nici un film nu a surprins sparis_je_taime_2007__2uficient de bine viziunea voastra asupra iubirii, vor avea acum de ales dintre 18 variante complet diferite.

Intr-un fel Paris, je t’aime este un Love Actually fragmentat, cu mai putin umor dar cu un plus de sensibilitate.

Misiunea filmului este aceea de a arata ca dragostea se regaseste pretutindeni, in cele mai diverse paris_je_taime_2007__3forme, culori si circumstante. Povestile din Paris, je t’aime se aseamana unor vederi, carora unii dintre cei mai faimosi cineasti si actori ai lumii le dau viata.

Peisajul final, cel care reuneste toate aceste vederi, este compus din nuante si tonalitati diferite – fantezie si realitate, drama si comedie, dragoste impartasita sau nu.

Despre actori si regie ce se poate spune?

Printre regizorii celor 18 cadre din Paris, je t’aime, ii vom recunoaste pe Gus Van Santparis_je_taime_2007__1o si Good Will Hunting), fratii Coen (Ladykillers),Alexander Payne (Sideways).

Distributia nu se lasa nici ea mai prejos, printre personajele indragostite pasagere din acest Paris romantat, putandu-i recunoaste pe Steve Buscemi, Natalie Portman, uliette Binoche Miranda Richardson, Willem Dafoe, Nick Nolte, Maggie Gyllenhaall, Bob Hoskins, EElijah Wood, Rufus Sewell, Gena Rowlands si Gérard Depardieu

Verdictul KoolHunt.ro

Nu stiu sincer pentru ce ocazii sa recomand Paris, je t’aime, intrucat sunt convinsa ca poate fi vizionat oricand si de oricine. Astept sa fiu contrazisa.

6 comentarii »

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*