Home » Filme

P.S. I Love You – beautiful Irish love song

28 April 2008 scris de 10 comentarii

CoolRank: 8/10psiloveyou_hillaryswank_gerardbutler3

atmosfera & entertainment: 8/10

regie: 8/10

actori: 8/10

scenariu: 8/10

montaj: 8/10

Nota IMDb: 6.9/10

Credeam ca filmele de dragoste – in special cele care nu sunt din categoria comedii romantice – sunt fumate.

Asta pana cand am vazut P.S. I Love You. Unul dintre cele mai romantice filme vazute in ultima vreme, fara a fi siropos, fara a putea fi numit comedie romantica.

Sometimes there is only one thing left to say

P.S. I Love You este o poveste de dragoste care exploreaza modul in care ne lasam psiloveyou_hillaryswank_gerardbutler2uneori orbiti de planuri si de ambitii personale pe care le lasam sa ni se reflecte in relatia sentimentala. O poveste de dragoste despre cum ar trebui sa traim fiecare clipa petrecuta impreuna. Dupa cum ne spune John Lennon – Life is what happens when you are busy making other plans“.

Povestea de dragoste pe care ne-o dorim cu totii, 2 actori frumosi si plini de viata, o muzica superba. Si dulcele P.S. I Love You ca sa ne reamintim cat de mult ar trebui sa profitam de fiecare moment de dragoste.

Despre actori si regie ce se poate spune?

Hilary Swank stim cu totii ca poate juca bine. In P.S. I Love You remarcam si aceia care psiloveyou_hillaryswanknu o placeam pana acum ca este si frumoasa. Si chiar si foarte sexy. Gerard Butler este pur si simplu cuceritor. Sunt sanse sa uitati total ca l-ati remarcat prima oara in filmul 300, pentru ca oricat ar fi de sexi in , nu se pune. Iar accentul irlandez il prinde foarte bine.

In roluri secundare din P.S. I Love YouLisa Kudrow in alt rol tip Friends, rolul care a consacrat-o si poate unicul pe care stie sa il joace si Kathy Bates in alt rol de mamica semi-frustrata semi-binevoitoare. De Lisa Kudrow am inceput sapsiloveyou_movie ne saturam in ipostaza ei tip Friends, mai ales in contextul nou-aparutelor sale riduri, in schimb in rolul celeilalte prietene, Gina Gershon face un rol foarte placut.

Regizorul si scenaristul filmului este Richard LaGravenese pe care il stiti din segmentul Pigalle regizat si scris tot de el din filmul Paris Je T’aime. Cred cu sinceritate ca Richard Lagravenese este un romantic incurabil. Si asta reiese din toate filmele lui.

Verdictul KoolHunt.ro

Mi-a placut viziunea regizorului, care a tratat intr-o maniera oarecum relaxata, senina si amuzanta o problema extrem de grava. Trecand peste partea dramatica, P.S. I Love You este un film frumos despre iubire si speranta.

Muzica din film, in interpretarea The Pogues este un must-listen-to. Don’t miss it! Va las in compania unora dintre melodiile cele mai reusite…

The Pogues – Fairytale of New York

The Pogues – I love you till the end

10 comentarii »

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*