Home » Teatru, Timp liber

O piesa desantata – o premiera spontana cu textul pe masa

13 May 2012 scris de 1 comentariu

Miercuri, 2 mai, am fost la premiera O piesa desantata la Green Hours (Teatrul LUNI & TEATRUL NU E O CLADIRE). M-am inarmat cu un zambet larg, o curiozitate iesita din comun si pofta pentru un cocktail in Green Hours. Am ajuns putin inainte de 21.00 (ora anuntata pentru inceperea piesei) si ca de obicei, am inceput sa ma uit, un pic pe ascuns, la cei curiosi ca si mine sa vada piesa noua.

Si tineri si mai putin tineri, artisti cunoscuti, oameni normali,  vorbareti, fahionisti, insetati de teatru de bar.

Piesa a inceput cu o orecare intarziere pentru ca Dorina Chiriac (actrita si regizoarea piesei) a suferit o cadere de calciu si Lia Bugnar (dramaturga) a inlocuit-o, spontan, cu actrita Ilinca Manolache, care tocmai terminase de citit piesa pentru prima oara cand Lia ne-a rugat sa o acceptam pe scena cu textul in mana… dintr-o data, doua premiere.

Who the fuck is….?

Personajele sunt pur si simplu delicioase. Te uiti la ele, le asculti, razi de ele si cu ele si nu te mai saturi… vrei tot mai mult. Si ai noroc, pentru ca pe masura ce piesa se consuma replicile si jocul actorilor este din ce in ce mai bun.

Se cearta, se bat, se impusca, se apara.

Este o intamplare despre experiente sexuale deosebite, dominare, iubire, frustrare, determinare si umor, mult umor.

Dialogul este reusit, umorul excelent, interpretarea actorilor surprinzatoare si la fel si miscarile lor daca stai prea aproape de scena (e posibil sa ai impresia in cateva momente ca sigur vei tine in brate pe vreunul dintre ei).

Marius Manole, Radu Iacoban, Ilinca Manolache, Lia Bugnar, Istvan Teglas

Toti joaca des in Green Hours: Marius Manole, Lia Bugnar in Sta sa ploua, Radu Iacoban si Istvan Teglas in Trust Me If U Can, Ilinca Manolache, Lia Bugnar si Dorina Chiriac in Noi 4.

Cateva motive bune ca sa vezi piesa:

– Chiar daca iti amintesti piesa la care ai ras cel mai mult in viata ta, ea va fi sigur inlocuita cu asta

– Vei vedea live cateva scene intre swingeri

Who the fuck is…? Nu esti curios sa afli despre cine este vorba?

– Pentru ca acesti actori joaca piesa pentru o mana de oameni si te vei simti special sa fii si tu printre ei

Evenimentele artistice incep efectiv, la Green, cu 15 – 30 minute dupa ora anuntata pentru ca publicul sa isi poata comanda la bar ceea ce doreste. Daca piesa e intr-o miercuri, e zi dedicata nefumatorilor. Bilete va puteti rezerva la teatru@greenhours.ro – raspund foarte repede la emailuri.

Ccredit foto: Green Hours

1 comentariu »

  • O piesa desantata - miercuri, ora 22, B52 | blogger CU GREUTATE pe un blog CU DE TOATE said:

    […] Personajele sunt pur si simplu delicioase. Te uiti la ele, le asculti, razi de ele si cu ele si nu te mai saturi… vrei tot mai mult. Si ai noroc, pentru ca pe masura ce piesa se consuma replicile si jocul actorilor este din ce in ce mai bun. Se cearta, se bat, se impusca, se apara. Este o intamplare despre experiente sexuale deosebite, dominare, iubire, frustrare, determinare si umor, mult umor. (koolhunt.ro) […]

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*