Home » cinema, Stiri cinema

O coloana de 110 de motociclisti a anuntat lansarea trailerului filmului „Ultimul Zburator”

27 September 2013 scris de Niciun comentariu

ultimul-zburator1O coloana de 110 de motociclisti a traversat Bucurestiul pentru a anunta lansarea trailerului oficial al filmului Ultimul Zburator, in regia lui Ovidiu Georgescu, partea I a primei trilogii Fantasy realizata in Romania. Traseul urmat, Bd. Kiseleff – Pta. Charles de Gaulle – Pta. Victoriei – Sos. Stefan cel Mare – Sos. Mihai Bravu – Garden Pub Terasa Berarilor, a fost parcurs in conditii optime, zburatorii moderni atragand privirile curioase ale trecatorilor. Cluburile Chopper Academy, Slow Riders si Free Riders au fost cele care au raspuns afirmativ manifestului.

La evenimentul de lansare a trailerului filmului Ultimul Zburator au participat peste 400 de persoane, dintre care reprezentanti ai mass-media, bloggeri, colaboratorii si echipa, dar si pasionatii de film romanesc.

Petrecerea a inceput cu lansarea trailerului oficial in prezenta echipei si a actorilor din film: Gabriel Dutu, Iulia Verdes, Constantin Cotimanis, Constantin Cojocaru, Marius Bodochi si George Ivascu.

Vezi mai jos trailerul oficial al filmului “Ultimul Zburator”

A urmat apoi proiectia celui mai recent videoclip al trupei Holograf, “Roua diminetii”, care  contine imagini din film.

ultimul-zburator4Evenimentul a fost organizat de Asociatia Culturala Promissum si a fost sustinut de Premier Palace Group, NEI Guard, Dacris, Visual Strong Impression, Forpeople, Nonsintetic si InterComFilm, iar MC-ul Marius Balasoiu a fost cel care a intretinut atmosfera pe tot parcursul serii.

Pe langa anvergura manifestarii, fiind prima oara cand un trailer de film romanesc se lanseaza cu o asemenea desfasurare de forte, evenimentul de lansare al trailerului “Ultimul Zburator” a mai inregistrat o premiera notabila: primul streaming live din miscare facut vreodata in Romania (http://ultimulzburator.live2web.ro/). Acest lucru a fost facut posibil datorita efortului depus de Rodax Management si Stage Expert cu sprijinul Viva Telecom si Vodafone, streamingul fix fiind realizat de Hostway.

ultimul-zburator7Despre “Ultimul Zburator”” gasiti mai multe detalii pe situl oficial – www.ultimul-zburator.ro si pe pagina oficiala de Facebook – facebook.com/ultimulzburator. “Ultimul Zburator” este un film independent, realizat in totalitate din finantare privata, produs de Asociatia Culturala “Promissum” si distribuit in Romania de InterComFilm Distribution. Acest eveniment cinematografic marcheaza un moment important, fiind prima parte a trilogiei “Promissum”, prima trilogie Fantasy realizata vreodata in Romania. Toti cei implicati in realizarea acestui film au fost fascinati de povestea lui: un mit clasic al culturii romane, mitul Zburatorului, spus sub forma unui basm modern. Filmul este o frumoasa poveste de iubire ce transcede timpul si spatiul, prezentand o lume fascinanta, de mult uitata de o societate atat de cufundata in intunericul materialismului. Echipa si actorii au realizat acest proiect pentru ca au indraznit sa creada!

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*