Home » cinema, Stiri cinema

Filmul „Ultimul Zburator” lanseaza trailerul oficial!

23 September 2013 scris de 3 comentarii

ultimul-zburator-roua-diminetiiAsociatia Culturala “Promissum”, producator al Filmului “Ultimul Zburator”, regizat de Ovidiu Georgescu, lanseaza trailerul oficial cu ajutorul zburatorilor moderni. Filmul “Ultimul Zburator” este distribuit in cinematografele din Romania de InterComFilm Distribution. Evenimentul va debuta cu decibelii la maximum joi, 26 septembrie, incepand cu orele 18:00, printr-o coloana formata din aproximativ 70 de motociclete ce va pleca de la Piata Presei Libere, urmand apoi traseul Bd. Kiseleff – Pta. Charles de Gaulle – Pta. Victoriei – Sos. Stefan cel Mare – Sos. Mihai Bravu, pentru ca in final sa ajunga la Terasa Berarilor Garden Club (str. Splaiul Unirii, nr 225).

Sa facem galagie pentru Redescoperirea Marilor Povesti Romanesti!

Pe tot parcursul traseului va exista un live streaming, iar 20 dintre cei mai cunoscuti bloggeri din Romania se vor alatura zburatorilor pe motoare.

Atmosfera magica va fi reintregita de lansarea trailerului oficial al filmului “Ultimul Zburator”, in prezenta echipei si a actorilor din film: Gabriel Dutu, Iulia Verdes, Constantin Cotimanis, Constantin Cojocaru, Marius Bodochi si George Ivascu. Totodata, la acest eveniment va avea loc proiectia noului videoclip al trupei Holograf, “Roua Diminetii”, ce contine imagini din film, dar si lansarea unui concurs surpriza, toate acestea sub coordonarea MC-ului Marius Balasoiu, unul dintre cei mai apreciati traineri din Romania. Evenimentul este sustinut de Premier Palace Group si motorizat de cluburile: Chopper Academy, Slow Riders, Free Riders. Totodata, evenimentul va putea fi urmarit live pe internet la adresa: http://ultimulzburator.live2web.ro/

Despre filmul “Ultimul Zburator” gasiti informatii pe situl oficial al filmului – www.ultimul-zburator.ro – sau pe pagina oficiala de Facebook – facebook.com/ultimulzburator.

“Ultimul Zburator” este un film independent, realizat in totalitate din finantare privata, produs de Asociatia Culturala “Promissum” si distribuit in Romania de InterComFilm Distribution. Acest eveniment cinematografic marcheaza un moment important, fiind prima parte a trilogiei “Promissum”, prima trilogie Fantasy realizata vreodata in Romania. Toti cei implicati in realizarea acestui film au fost fascinati de povestea lui: un mit clasic al culturii romane, mitul Zburatorului, spus sub forma unui basm modern. Filmul este o frumoasa poveste de iubire ce transcede timpul si spatiul, prezentand o lume fascinanta, de mult uitata de o societate atat de cufundata in intunericul materialismului. Echipa si actorii au realizat acest proiect pentru ca au indraznit sa creada!

3 comentarii »

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*