Home » Carti

La cererea fanilor, Zori de Zi se lanseaza pe 12 iunie la editura RAO

10 June 2009 scris de 3 comentarii

Anuntam acum vreo luna lansarea volumului 4 din seria Amurg/Twilight SagaZori de Zi (in variantalansare zori de zi breaking dawn amurg seria twilight saga isabella swann edward cullen kristen stewart stephenie meyer 2009 robert pattinson carte originala Breaking Dawn) – a lui Stephenie Meyer pentru noiembrie 2009. Ei bine, surpriza! La cererea fanilor, volumul al 4-lea al Seriei Amurg – Zori de Zi – va veni in librarii incepand cu data de 12 iunie 2009 la editura RAO.

Lansarea oficiala a volumului Zori de Zi va alea loc vineri, 12 iunie, la ora 19:00 la Carrefour Baneasa si vineri, 19 iunie in cadrul Targului de Carte BookFest la ora 17:30 la standul editurii RAO. Vesti bune deci pentru fanii Amurg/Twilight care nu au apucat inca sa citeasca varianta in limba engleza a Breaking Dawn si care o asteptau cu sufletul la gura pe cea in limba romana!

Atunci cand iubesti persoana care te ucide, nu mai ai de ales. Cum poti sa fugi, cum poti sa lupti, cand asta i-ar face rau persoanei iubite? Daca viata ta ar fi tot ce ai putea sa-i daruiesti celui iubit, cum ai putea sa nu i-o dai? Daca ar fi cineva pe care l-ai iubi cu adevarat?

Volumul Zori de Zi are nu mai putin de 768 pagini. Pretul de comercializare este aproximativ 55 RON.

Prin urmare, astept sa cititi Zori de Zi si sa impartasim pareri post-lectura.

3 comentarii »

  • Volumul Zori de Zi al seriei Amurg/Twilight vine in noiembrie 2009 - KoolHunt.ro - Coolhunting in Bucuresti said:

    […] [Later edit:] Se pare ca fanii Twilight primesc o surpriza din partea editurii RAO. Vesti bune! Volumul Zori de Zi (original, Breaking Dawn) se va lansa mai devreme si anume pe data de 12 iunie 2009. Mai multe detalii aici despre lansarea pe 12 iunie a volumului Zori de zi. […]

  • Raluk said:

    SURPRIZA deci pentru toti fanii seriei Twilight care asteptau cartea ;)) Cu 6 luni mai devreme o pot avea.

  • lau said:

    am citit volumul in engleza nu am mai putut astepta sa apara cel in romana insa acum cred ca il voi reciti e mirobolant:X:x:X

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*