Home » Filme

Harry Potter and the Deathly Hallows part II va veni in Iulie 2011 pe marile ecrane

27 November 2010 scris de 2 comentarii

Prima oara se auzisera zvonuri ca partea a doua a Harry Potter and the Deathly Hallows va aparea peste un an pe marile ecrane. Ei bine, vesti bune pentru fanii Harry Potter. Harry Potter and the Deathly Hallows Part II a fost anuntat pentru iulie 2011 pe marile ecrane.

Pana acum Harry Potter and the Deathly Hallows Part I a obtinut cea mai mare nota din seria Harry Potter pe IMDb si anume 8.2/10. Filmul a fost criticat pentru faptul ca este prea intunecat si prea infricosator pentru copii. Cu toate acestea, asta pare mai mult a fi “vina” cartii lui J.K. Rowling, ea insasi mult mai sangeroasa si mai de groaza decat celalalte.

Citind deja cartile, va asigur ca nici Harry Potter and the Deathly Hallows Part II nu va fi mai putin sangeroasa. Vor muri din pacate multe personaje iubite de noi din serie. Totusi, este cu siguranta cea mai tare parte din seria Harry Potter. Va pot spune asta chiar inainte de vizionare intrucat stiu deja ce se intampla si am vazut deja cum a fost realizat Harry Potter and the Deathly Hallows Part I.

2 comentarii »

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*