Home » Filme

Die Hard 4 – si hackerii sunt greu de ucis

16 July 2007 scris de 5 comentarii

Da, ati inteles bine, Die Hard 4 este un film cu hackeri. Da, pe langa hackeri apare si Bruce Willis in acelasi rol de superman – John McClane – mai batranel si la fel de atehnic ca de obicei.

Desi tras de par pe alocuri, desi nu e deosebit si, mai ales, desi Bruce nu prea mai e in forma, mie una mi-a placut filmul. Mi s-a parut un film de buna dispozitie pe care l-as putea revedea de oricate ori vreau un film care sa nu ma solicite. Ce mi-a placut cel mai mult la film? Bunadispozitia pe care o degaja si replicile pline de umor.

Sunt cateva pe care le-am tinut minte si m-au distrat teribil.

“Matt Farrell: You just killed a helicopter with a car!
John McClane: I was out of bullets. “

“John McClane: Mai? Asian chick, likes to kick people? Yeah, last time I saw her she was at the bottom of an elevator shaft with an SUV rammed up her ass. “

Ce se intampla in mare in film? Nimic iesit din tiparele filmelor din seria Die Hard. Bruce alearga pana la final, este atacat de avioane, elicoptere, tiruri, rachete, etc. si in final ajunge (ce surpriza!) la o aruncatura de bat de criminali si ii “rade” pe toti. Un fel de “singur impotriva tuturor” – Bruce vs the world.

Alte aparitii actoricesti interesante in film? Nu prea. Va pot spune doar, din punct de vedere feminin, ca hackerul cel rau – Timothy Olyphant – este simpaticut rau. Dar prietenele mele zic ca nici hackerul cel bun nu e rau :) – acesta fiind Justin Long.

Bruce mi s-a parut putin cam “batraior” ca sa mai joace in roluri de mare scamator si poate ca asta face chiar putin mai incredibila chiar decat era prestatia lui de Superman.

Nota: 7/10

5 comentarii »

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*