Home » Filme

Surf’s Up – noroc pentru pinguini ca mai exista Tux

28 October 2007 scris de 5 comentarii

E posibil sa fiu eu anti-pinguini. Nu mi-a placut sub nici o forma Happy feet, desi toti prietenii m-au innebunit cat de cute a fost, iar Oscarul pe care l-a castigat le-a dat dreptate. Ok, atunci trimite-ti dupa mine o Organizatie de Aparare a Drepturilor Pinguinilor, dar nu ma mai trimiteti la inca un desen animat cu ei.

Dupa ce in Happy Feet, pinguinii dansau step, iar pe vremuri in Mary Poppins erau chelneri impecabili, in Surf’s Up au ajuns niste talente de exceptie la Surf. Caci despre asta este Surf’s Up: despre un pinguin campion la surf, Cody Maverick si despre aventurile prin care trece acesta pentru a atinge performanta predecesorului sau, Big Z.

Ce a fost interesant la animatia Surf’s Up a fost stilul de prezentare a actiunii: tip documentar. Totul este “filmat” ca si cum ar fost o productie a unor paparazzi pasionati, ne este prezentata viata lui Cody de la stadiul de ou pana la campionatul de surf, cu unghiuri diverse de prezentare si puncte de vedere diferite. Desi animat, conceptul este interesant.

Mi-au mai placut si puiutii de pinguin, foarte dulci de altfel. Dar de aici incolo, Surf’s Up a fost o plictiseala fantastica, lipsita de momente funny sau cute, lipsita de actiune sau de ceva care sa nu fie prevezibil, cliseu si boring.

Nu stiu cui i-a placut si cui nu i-a placut Surf’s Up, dar eu am senzatia ca in curand o sa incep sa urasc pinguinii. Poate Tux de la linux sa mai salveze neamul pinguinesc.

Nota: 4.5/10


5 comentarii »

 • Anonymous said:

  it rulles more than u can imagine

 • Anonymous said:

  imi place moooolt al tau blog …
  daca si al meu ara arata asa ….
  http://www.cetateasuceava.ro/tibi-suceava/ schimb de linkuri …ai vrea ?

 • CK said:

  Nu ne-ai mai recomandat un film bun de ceva vreme, Raluca… Sper ca n-ai uitat de cititorii fideli ai blogului tau;)

 • Raluk said:

  ck, am revenit si nu am uitat deloc de cititorii fideli ai blogului meu. Nu prea am mai ajuns la film lately :) dar ma voi revansa soon

 • Cloudy With a Chance of Meatballs – deliciu vizual, umor savuros | KoolHunt.ro - Coolhunting in Bucuresti said:

  […] Felicitari celor de la Sony Pictures Animation pentru un desen animat mai bun decat anteriorul Surf’s Up si pentru o distractiva adaptare a unui succes literar pentru […]

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*