Home » Filme

Street Kings – another training day

15 May 2008 scris de 3 comentarii

CoolRank: 7.5/10streetkings_keanureeves2

atmosfera & entertainment: 7.5/10

regie: 7/10

actori: 8/10

scenariu: 7/10

montaj: 7/10

Nota IMDb: 7/10

Comparat cu filmul Training Day, Street Kings este un alt film dur, raspicat si cat se poate de sincer si direct despre realitatea si coruptia din politie. Chiar daca premiza filmului nu este noua, pelicula va va capta atentia prin distributie, cateva intorsaturi de situatie interesante si scene pline de adrenalina si tensiune.

Granita dintre familie in care anumite lucruri sunt permise si acoperite si justitie este foarte fina si cei care o depasesc uneori nu par a fi prinsi vreodata.

Their city. Their rules. No prisoners.

Street Kings are ca erou principal un politist veteran a carui sotie a fost omorata si care isi revine greu dupa aceasta tragedie. Atunci streetkings_keanureeves7cand dovezile il implica in executia unui coleg ofiter de politie, el este obligat sa se intoarca impotriva propriilor principii de politist, in cele din urma ajungand sa-si puna intrebari despre loialitatea celor din jurul lui.

Street Kings este dur si jucat raw de catre Forest Whitaker, in mod deosebit, ajutandu-ne sa ne facem o imagine violenta despre implicatiile coruptiei la nivelul politiei. De la justitie la incalcarea regulilor se trece prin incalcari de principii si subiectivism cu o viteza fulgeratoare, spectatorul fiind pus sa duca o lupta intre ce este drept si ce nu este.

Despre actori si regie ce se poate spune?

Regizorul filmului, David Ayer, isi indreapta atentia in mostreetkings_keanureeves6d critic catre strazile din Los Angeles, concentrandu-se asupra acestui oras al contradictiilor, cu consecinte de cele mai multe ori tragice.

Street Kings este un film plin de suspans si violenta, iar Keanu Reeves reuseste sa isi redemonstreze maturitatea ca actor.

Forest Whitaker a ramas, din pacate, fixat pe rolul sau din The Last King of Scotland si pare a dori sa il joace in orice pelicula in care este distribuit. Oricat de reusit ar fi rolul, Forest risca sa devina cu adevarat obositor.

Verdictul KoolHunt.ro

Street Kings este un film care merita vazut, nu pentru ca aduce ceva original, ci pentru ca infatiseaza realist si foarte bine realizat o realitate a vremurilor in care traim.

3 comentarii »

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*