Home » Concurs, Magazine

Soapmill premiaza trei dive naturale care stiu sa se puna-n valoare!

25 July 2012 scris de Niciun comentariu

Odata ce-ai vizitat studioul unui fotograf si i-ai servit drept muza, nu mai stai mult pe ganduri cand cineva lanseaza intrebarea “La ce bun mai sunt fotografii profesionisti cand toata lumea poate face poze bune cu un iPhone?”. Doar o sedinta foto “profi” ajunge pentru a o edifica pe Toma Necredincioasa din gasca, mereu, garantat, aducand o doza elefantina de incredere-n sine muzei din obiectiv. Este aproape imposibil ca un aparat profesionist manuit cu indemanare si talent sa nu dea rezultate fascinante – la fel ca atunci cand niste cosmeticale de prima mana fac sa dispara imperfectiunile.

Premii pentru comuniunea Femeie-Natura

Asadar, nu m-am mirat sa aud ca Soapmill, brand-ul care pune in vanzare la noi cosmetice organice 100% naturale, a demarat de curand un concurs menit sa aduca laolalta Femeia, Frumusetea Naturii si Fotograful. Cu alte cuvinte, muza care se lasa cosmetizata doar de produsele Mamei Natura, si artistul care poate surprinde acel quelque-chose inefabil. Lansata sub stindardul “Be a Diva!”, provocarea celor de la Soapmill pleaca de la ideea – corecta, de altfel – ca noua, femeilor, ne place sa fim rasfatate de produse cosmetice de calitate si, cand experimentul este un succes, ne place sa ne mandrim cu rezultatul sau.

Este vorba despre un concurs in trei etape, fiecare etapa urmand a avea o castigatoare, care va deveni Diva Soapmill si va fi promovata ca atare timp de o luna. Tot “efortul” presupus de inscrierea in concurs consta intr-un rasfat la care ne-am deda oricum: cumparam produse cosmetice Soapmill direct de pe site, si ne manifestam dorinta de-a participa, printr-un email. Atasam mesajului si doua poze, cele mai de soi, si asteptam jurizarea – iar daca verdictul e pozitiv, ne scaldam in lumina reflectoarelor lui Daniel de la Daniel Photography si in convingerea ca suntem dive, cu acte-n regula!

Perioada de desfasurare a concursului: 16 iulie – 30 octombrie (Etapa I: 16 iulie – 20 august, Etapa II: 21 august – 25 septembrie, Etapa III: 26 septembrie – 30 octombrie)

Mecanismul de desfasurare al concursului: Pentru a te inscrie in concursul Be a Diva by Soapmill trebuie sa plasezi o comanda pe www.Soapmill.ro si sa o achiti, apoi sa trimiti un email la beadiva@Soapmill.ro, cu 2 poze atasate si subiectul “Vreau sa fiu DIVA Soapmill“. In corpul email-ului, trebuie sa precizezi numarul comenzii plasate, datele de contact (nume, prenume, adresa, numar mobil, varsta) si acceptul ca fotografiile sa fie analizate si evaluate de catre membrii juriului.

Premiile fiecarei luni sunt in valoare totala de peste 700 Euro.

Fiecare Diva Soapmill (din cele 3 in total) va castiga urmatoarele premii:

1. Sedinta foto profesionala in valoare de 400 euro oferita de Daniel Photography;
2. Machiaj si coafura profesionale pentru sedinta foto;
3. Promovarea gratuita a fiecarei Dive Soapmill timp de o luna pe www.Soapmill.ro, www.facebook.com/Soapmillcosmetics, blog.Soapmill.ro si de catre partenerii media;
4. Aparitia fiecarei Dive Soapmill cu cate trei fotografii in Calendarul Soapmill 2013, calendar ce va aparea in luna Decembrie 2012;
5. Voucher-cadou in valoare de 55 RON din partea Asteria Restaurant;
6. Cina romantica pentru doua persoane in valoare de 100 RON din partea Asteria Restaurant.

Alte premii oferite participantelor pe loc sau prin tragere la sorti pot fi consultate pe pagina concursului Be a Diva.

Datele de anuntare a castigatoarelor: 20 august, 25 septembrie si 30 octombrie

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*