Home » Evenimente

Si a fost o noua editie Noaptea Alba a celor mai Cool Localuri din Bucuresti

22 October 2012 scris de 3 comentarii

Dupa succesul de care s-a bucurat editia pilot a KoolHunt – Noaptea Alba a celor mai Cool Localuri din Bucuresti – am decis ca este loc de un nou eveniment, de aceasta data un eveniment de toamna, de care sa se poata bucura si studentii nou reveniti in capitala. De aceasta data peste 5000 de bucuresteni au luat cu asalt cele 20 de localuri participante la circuitul KoolHunt, fiecare avand la purtator un pasaport de coolhunter pe care putea bifa localurile prin care a trecut. La finalul serii ne-am adunat cu totii la marele party final, care a avut loc in Beraria Hanul cu Tei, unde i-am ascultat pe cei de la The Boxes in concert si am aflat cine a fost castigatorul prin tragere la sorti a unei excursii de 2 persoane laAmsterdam.

Bucharest KoolHunt 2012 a adus bucurestenilor o noua noapte alba

Pe 20 octombrie, de la 20:00la 2:00, Raluk a facut locuitorilor capitalei program de coolhunter: tinand deschise cele mai cool localuri din Bucuresti din afara Centrului Vechi. 20 de localuri au participat la circuitul KoolHunt, fiecare dintre ei oferind din partea casei o bautura sau un preparat din meniu. In fiecare local probat participantii au primit o stampila cu una dintre literele KoolHunt.ro: R, A, L, U, K.

Cu trei stampile-vizita (adica trei localuri vizitate), participantul a putut intra la Marele Party Final, din Beraria Hanul cu Tei, de la ora 2:00, unde au concertat baietii de la The Boxes si au avut loc cele doua trageri la sorti. Participantii care au adunat sase stampile-vizita pe pasaport in cadrul Noptii Albe, s-au inscris in cursa pentru castigarea titlului de Top CoolHunter si a unui premiu-surpriza oferit de KoolHunt.ro, o tableta Samsung Galaxy.

Cei care au baut trei beri Heineken si au primit trei stampile Heineken au participat si la extragerea pentru castigarea unei excursii la Amsterdam in doi, oferite de sponsorul nostru oficial, Heienken. Marele castigator al serii a fost Bogdan-Gabriel Munteanu, care, prezent in Beraria Hanul cu Tei chiar la acea ora inaintata, a sarit in sus de bucurie cand si-a auzit numele :)

Ce am invatat despre organizarea unui eveniment de proportii

Anticipand deja o a treia editie, trebuie sa ne asumam problemele acesteia care tocmai s-a incheiat. Din cele 20 de localuri participante la KoolHunt (Antipa Cafe, Zvon Cafe Rosetti, Edgar’s Pub, Shooterville, Caffe Pascucci Shop, Dream Restaurant & Pizza, Casa Myt, Trattoria Roma, Oxygen Club, Lucky Point, Que Pasa, White Cafe, Terra Cafe, Cetatea Berarilor, Sereno, Athenaeum, Casa Boiereasca, Legere Cafe si Bohemia Tea House), cateva nu au putut face fata numarului record de participanti. Rezultatul a fost semnalat pe Facebook si remediat in unele cazuri, cand proprietarii respectivelor localuri au putut fi contactati: vazand cat de rapid se termina proviziile de preparat gratuit, unele localuri au cerut clientilor sa consume si altceva, la pretul din meniu, pentru a-si putea acoperi “paguba” facuta de avalansa de coolhunteri.

Din nefericire, localurile care nu s-au tinut de cuvantul dat noua, organizatorilor, inaintea evenimentului, nu au inteles ca Noaptea Alba era menita sa le aduca publicitate pozitiva – nu profit imediat – si, prin actiunile lor, si-au facut reclama negativa. Tot din pacate, hostess-ele noastre, desi instruite in prealabil de noi, s-au lasat convinse de rationamentul sefilor de sala si au aprobat aceasta schimbare a regulamentului in mijlocul evenimentului. Le-a fost greu sa se impuna in fata lor, in localul lor, si sa ii atentioneze de nerespectarea unui contract verbal – probabil fetele nici nu se asteptau sa aiba de-a face cu proprietari si /sau personal atat de reticent. Si noi am fost la fel de neplacut surprinsi ca si ele… ca si voi. Unde s-a putut am intervenit si am readus evenimentul pe fagasul stabilit.

Insa, una peste alta, noaptea alba de sambata spre duminica a fost un experiment reusit: am descoperit Bucurestiul din afara Centrului Vechi, cu bunele si relele sale, si am invatat care sunt capcanele unui astfel de eveniment, ce trebuie evitat pe viitor si cum sa ne asiguram ca editiile urmatoare vor decurge mai lin, fara inconveniente – cel putin nu de natura celor de la acest episod secund al aventurii cu stampile. Speram sa ne fiti alaturi si pentru incercarile ce vor urma, cu la fel de multa incredere si cu o pofta nepotolita de noutati, in materie de gusturi si localuri deopotriva.

Pentru alte pareri si pentru a vedea evenimentul povestit si din alte unghiuri, cei care au mai scris despre el au fost Ioana Budeanu si Mona Croitoru.

Parteneri media: Port.ro, Romania Libera, Modista, Academia Catavencu, Orasul Meu, Igloo, Sapte Seri, BusinessLive.ro, CalendarEvenimente.ro, InOras.ro, All Hollow, Kudika, Tillate.

3 comentarii »

  • Larisa said:

    Initiativa a fost una foarte buna, insa organizarea ar fi putut fi imbunatatita. Un prim exemplu ar fi faptul ca pentru grupuri mai mari (8-10 persoane) era aproape imosibil sa gasesti loc in locarurile din cadrulul traseului ( ex: Que Pasa unde la ora 21:30 singurul loc in care am putut “savura” sangria a fost in fata barului, pe strada). De asemenea, dupa ora 12, locatiile in care am fost (Athenaeum Cafe, Bohemia, etc terminasera deja stocul de bere Heineken, cat si pe cel al specialitatii casei. Astfel ca, din cauza aglomeratiei, servirii proaste si lipsei produselor probabil ca nu ne vom mai intoarce in aceste locuri, chiar daca intr-o zi normala, situatia este cu totul alta. Asa ca “promovarea” acestor localuri nu face altceva decat sa lase o impresie proasta participantilor. Pe viitor, cel mai bine ar fi ca participarea la eveniment sa se faca pe baza de invitatii, pentru a evita situatiile penibile care au aparut la aceasta editie.

  • Pascucci Caffe Shop – portia de cofeina de pe Dorobanti | KoolHunt.ro - Filme, restaurante, cafenele, ceainarii, baruri din Bucuresti said:

    […] vizitat cafeneaua cu ocazia Noptii Albe a celor mai Cool Localuri din Bucuresti, editia de toamna: desi era full si agitatie, chelneritele s-au miscat super repede. Nu ne-au […]

  • Beraria Hanul cu Tei – beraria eleganta de care avea nevoie centrul vechi | KoolHunt.ro - Filme, restaurante, cafenele, ceainarii, baruri din Bucuresti said:

    […] si la bar, dar daca astepti, vine cineva sa-ti ia si comanda. Am fost sambata seara prima oara, la Noaptea Alba a celor mai Cool Localuri si, desi localul gemea de oameni, chelnerii se strecurau, care pisiceste, care pantereste, si […]

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*