Home » Filme

Premonition – un cosmar de film cu cosmaruri

7 July 2007 scris de 1 comentariu

Daca as fi avut si eu premonitia sa nu ma duc la Premonition, filosof ramaneam. Fara sa fiu dura, pot spune ca Premonition este un film prost. Dar un film prost care te prinde. Si parca mai uiti un pic cat de prost este. Asta pana la final, care te mai si dezumfla si dupa ramai doar cu faptul ca este prost.

Sa fiu si eu un pic rea, ca in ultima vreme mi s-a reprosat ca as fi nitel cam soft. In rezumat, ideea filmului este chiar interesanta. Sandra Bullock are un vis – o premonitie – legata de moartea sotului ei. Ulterior, se trezeste in zile din saptamana dinaintea mortii sotului sau, in mod random, si incearca sa schimbe faptele, salvandu-si sotul.

Filmul este plin de suspans, pe alocuri cam scary, spooky, freaky si alte din astea si chiar nu mi se pare recomandabil sa il vedeti la cinema noaptea, asa cum l-am vazut eu. Sandra mi se pare sincer ca joaca bine rolul, dar asta nu inseamna ca este mai putin obositoare.

Cu alte cuvinte? Considerati acest post o premonitie si don’t go there. Daca vreti si un second opinion, iata ce zice si Carmen.

Nota: 4/10

1 comentariu »

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*