Home » Localuri, Restaurante, Terase

Pizzeria Cuptorul cu lemne – clubul caricaturistilor si pizza

10 December 2007 scris de 5 comentarii

KoolRank: 6.5/10cuptorul-cu-lemne3

design si atmosfera: 6.5/10

meniu: 6.5/10

servire: 6.5/10

preturi: 6.5/10

Odata cu redeschiderea Cuptorului cu Lemne intr-un cu totul alt design in toamna lui 2008 m-am hotarat sa ii dedic un articol. Cuptorul cu Lemne a devenit in cei 8 ani de cand a fost inaugurat una dintre pizzeriile take-away si cu livrare la domiciliu cele mai cunoscute din Bucuresti si o emblema in ceea ce priveste cluburile caricaturistilor capitalei.

Care-i atmosfera in restaurantul-pizzerie Cuptorul cu Lemne si cum sta la capitolul design interior?

Pana acum cateva luni Cuptorul cu lemne aducea mai mult cu o carciumioara de cartier decat cu un restaurant.cuptorul-cu-lemne Din toamna insa pizzeria a fost redeschisa intr-un nou concept si un nou design. Pare-mi-se ca s-au inspirat din noul design Pizza Hut realizat dupa colaborarea cu Pasta Bravo. Mult maro, lemn si un pic de eleganta care inainte nu ar fi fost asociata cu Cuptorul. Odata cu redesigningul a avut loc si un rebranding – o repozitionare din pizzerie in restaurant, prin extinderea meniului.

Ce mancam si bem bun in restaurantul-pizzerie Cuptorul cu Lemne?

Dupa cum va spuneam, Cuptorul cu lemne nu mai este acum doar pizzerie. Puteti gasi aici paste, lasagna, mancaruri de post, orezuri, cuptorul-cu-lemne2mancaruri de pui. La capitolul pizza cea mai buna reteta pe care va recomand sa o incercati este cea de Pizza Capriciosa.

Cum suntem serviti in restaurantul-pizzerie Cuptorul cu Lemne?

Servirea chiar este un punct foarte slab al localului. Chelnerii incearca din rasputeri sa fie simpatici, dar niciodata nu le reuseste. Pe langa faze simpatice de genul sa iti aduca restul de 10 RON in bancnote de 1 RON ca sa se asigure ca la lasi bacsis, pe langa sociabilitatea cu care uita sa te anunte cand s-a eliberat masa la fumatori asa cum i-ai rugat si pe langa ritmul de melc cu care iti aduc nota sau comanda, au sanse sa devina totusi amabili si serviabili.

Cum sunt preturile in restaurantul-pizzerie Cuptorul cu Lemne?

O pizza merge inspre 15 RON ca pret. Pastele, lasagna, celelalte feluri de mancare merg in aceeasi marja de 15 – 20 RON.cuptorul-cu-lemne5

Unde gasim restaurantul-pizzerie Cuptorul cu Lemne?

Daca aveti pofta de o pizza si drum prin zona pta. Iancului, adresa exacta a Cuptorului cu lemne este b-dul. Pache Protopopescu nr. 63. Numarul de telefon la care se pot face rezervari este 252 24 14. Cuptorul cu lemne se ocupa si cu livrari la domiciliu de pizza, iar numerele la care se comanda pentru livrari sunt pentru zona Pache Protopopescu 252 44 93 si pentru zona Sincai – Tineretului 335 44 93.

  photo of Cuptorul {$surname} Cuptorul cu lemne
  Adresa: bdul. Pache Protopopescu, nr. 63,
  Bucuresti , Sector 2 , Romania
  Telefon: 021 - 252 24 14
  Map of
  Yahoo Map - Live Map


5 comentarii »

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*