Home » Oscar 2012

Nominalizarile la premiile Oscar 2012 anuntate de Jennifer Lawrence pe 24 ianuarie

21 January 2012 scris de Niciun comentariu

Intre timp nominalizarile la premiile Oscar 2012 au fost anuntate si le puteti citi aici.

Ca orice cinefil, astepti la inceput de an sa afli care sunt filmele, actorii, regizorii si scenaristi laureati la premiile Oscar 2012. Anul acesta nominalizarile Oscar 2012 vor fi anuntate de Jennifer Lawrence pe data de 24 ianuarie 2012 la ora 15:00 ora Romaniei. Pana atunci puteti citi ce ne-am dat noi cu presupusul legat de nominalizarile la premiile Oscar 2012.

Jennifer Lawrence prezinta nominalizarile celei de-a 84-a editii a premiilor Oscar 2012

Daca nu sunteti familiarizati cu Jennifer Lawrence, pe aceasta o stiti din X-Men: First Class, The BeaverWinter’s Bone si in curand o veti vedea in The Hunger Games. Anul trecut a fost sincer prima oara cand am aflat de existenta lui Jennifer Lawrence, atunci cand actrita a fost nominalizata la premiul Oscar 2012 pentru cea mai buna actrita pentru rolul din Winter’s Bone.

Billy Crystal va prezenta gala de decernare a premiilor Oscar 2012 pe 26 februarie 2012

Puteti vedea mai jos trailer-ul de teasing “Off The Grid” pentru editia de anul acesta a premiilor Oscar, trailer care ii are ca protagonisti pe Megan Fox, Josh Duhamel si Billy Crystal aka “The Host”. Dati musai play mai jos, este foarte amuzant teaser trailerul Oscar 2012.

Aflati aici care sunt filmele nominalizate la Oscar 2012.

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*