Home » Filme

Hancock – super film cu super anti-erou

15 July 2008 scris de 2 comentarii

Will Smith a devenit unul dintre cei mai iubiti actori ai vremurilor noastre. Iar filmele lui sunt deja un brand – lumea merge sa le vada doar pentru ca este el distribuit in ele. Iar odata cu Hancock ne va surprinde si ne va face sa il indragim definitiv.

Meet the superhero we all love to hate. He likes to save the world whether we like it or not.

Este vorba despre Hancock, hancock will smith charlize theronrolul interpretat in film de Will Smith. Un super man, deprimat, plin de nervi, care bea, fumeaza si injura. Si manat de un PMS zilnic, salveaza lumea, provocand in acelasi timp stricaciuni nedorite si ireparabile. Adaugati filmului personajul lui Jason Bateman, om de PR, care vrea sa salveze imaginea lui Hancock. Pe Jason Bateman, in cazul in care v-ati intrebat, il stim din Juno, Smokin’Aces si diverse seriale TV. Iar pentru a face lucrurile si mai frumoase sa nu o uitam pe Charlize Theron in rolul super-eroinei care il iubeste pe Hancock. Si care este, insa, casatorita cu Jason Bateman.

Daca nu v-am convins, va voi mai spune si ca regia este semnata Peter Berg. Un film haios, plin de poante, cu multe intorsaturi de situatie si pe care va recomand din toata inima sa nu il ratati.

Nota IMDb: 6.6/10

CoolRank: 7.5/10

2 comentarii »

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*