Home » Filme

Deja Vu – fascinatia calatoriei in timp

27 December 2007 scris de 2 comentarii

CoolRank: 7/10dejavu_denzelwashington2

atmosfera & entertainment: 7/10

regie: 7.5/10

actori: 8/10

scenariu: 7/10

montaj: 7/10

Nota IMDb: 7/10

Daca inca de la inceputul lumii, omul a fost fascinat sa zboare, nu e mai putin adevarat ca si-a dorit sa poata calatori in timp tot de atunci. Deja Vu este un film despre aceasta fascinatie.

Subiectul nu este nou, ofera doar o viziune putin diferita.  Nu se calatoreste in viitor, ci in trecutsi se poate calatori doar o data intr-un anumit moment. Oricate filme s-ar mai fi facut pana acum pe aceasta tema, Deja Vu merita vazut. Este facut bine si iti mentine viu interesul pe durata a 2 ore.

Prepare yourself for the truth

Deja Vu este un film destul de inteligent realizat , fara prea multe greseli care sa il faca Dejavu_denzelwashington1neverosimil. Oricum subiectul in sine este putin greu de digerat, asa incat lipsa greselilor evidente este un mare plus al filmului.

In mod uimitor, Deja Vu reuseste sa combine o poveste despre calatoria in timp cu o poveste de dragoste la prima vedere intre doi oameni putin defazati in timp unul fata de altul. Modul in care salvarea fetei de care se indragosteste Denzel, devine posibila printr-o alternare a celor doua dimensiuni temporale, este delicioasa si un pic ametitoare.

Denzel Washington – Dl. Rezolva-tot – si James Caviezel – Raul nebun si insetat de absolut – joaca bine, adaugand un plus de sarm si credibilitate acestui thriller.

Va recomand sa il vedeti, intrucat este o experienta placuta si in mod sigur va va fascina cat de interesant este facut.

2 comentarii »

  • VAGA BOND said:

    Am vazut filmul. Este din genul de filme care au tratat subiectul calatoriei in timp. Totusi nu prea inteleg cum e cu treaba asta. Ma intreb daca el nu s-ar fi inecat la sfarsit, ar fi existat doua persoane identice in prezent?

    Sau poate ca de aceea a si murit pentru ca era imposibil. Nu stiu, oricum a fost ok filmul

  • KoolHunt.ro – Coolhunting in Bucuresti » The Taking of Pelham 1, 2, 3 – porneste in forta, franeaza anticipat said:

    […] Sa ne reamintim doar preacunoscutele Top Gun, Revenge, The Fan, Enemy of the State, Spy Game, Deja Vu, True Romance, Man on Fire si Domino – toate aceste filme fiind realizate in regia celebrului […]