Home » Filme

Definitely, maybe – puzzle amoros cu final neasteptat

28 April 2008 scris de 6 comentarii

Dupa cum probabil ati remarcat deja, imi plac nespus de mult filmele intortocheate si, mai ales, cele cu final neasteptat. Imi plac uneori si comediile romantice. Va puteti imagina atunci cat de mult a putut sa imi placa o comedie romantica cu final neasteptat si actiune intortocheata. Iar aceasta surpriza s-a numit Definitely, maybe.

Despre prima iubire, cea de-a doua si cea de-a treia in ordine aleatoare

Grea situatie atunci cand fiica ta de 7 ani vrea sa afle mai multe despre cum ai cunoscut-o pe mama ei si cum te-ai indragostit de ea. Si si mai grea poate deveni atunci cand iti complici singur viata. Asa cum face Will, personajul principal din Definitely, maybe. El decide sa ii povesteasca fiicei sale lunga si intortocheata lui poveste de dragoste, ascunzand identitatile personajelor si lasand-o pe fiica sa sa ghiceasca care dintre personaje este mama sa. De-a lungul acestui puzzle amoros, Will isi da seama ca niciodata nu este prea tarziu si ca intotdeauna in dragoste exista o a doua sansa.

O distributie simpatica si un scenariu si mai simpatic

Rolul lui Will este jucat de simpaticul Ryan Reynolds, iar in rolurile celor 3 ex-iubiri le veti recunoaste pe Elizabeth Banks, Rachel Weisz si Isla Fisher. Totusi, aparitia care face intregul deliciu al filmului este nimeni alta decat Abigail Breslin pe care o stiti din Little Miss Sunshine si care nu inceteaza sa isi slabeasca tatal cu intrebari incomode si sa traga concluzii pline de haz. Filmul este regizat si scris de Adam Brooks. Daca in privinta regiei filmul nu exceleaza, in ceea ce priveste scenariul putem spune ca acesta surprinde prin umor, inventivitate si spontaneitate. Replicile sunt surprinzatoare, inteligente, iar modul ingenios in care personajele flirteaza sau se tachineaza este delicios.

Definitely, maybe este in mod cert una dintre cele mai simpatice comedii romantice pe care le-am vazut in ultima vreme si va invit sa nu cumva sa o ratati.

Nota: 7/10

6 comentarii »

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*