Home » Concurs

CONCURS: Voteaza filmele anului 2013!

19 February 2014 scris de 15 comentarii

cele-mai-bune-filme-ale-anului-2013Inceputul de an cinefil este mereu dedicata anului anterior, gratie Oscarurilor, Globurilor de Aur, premiilor BAFTA si multor alte distinctii cinematografice. Koolhunterii si cititorii lor retraiesc cele mai memorabile clipe din sala de cinema, dezbat titlurile propuse de Academia Americana de Film si incearca sa se puna de acord asupra celor mai bune titluri lansate in 2013.

Ajuta koolhunterii sa aleaga cele mai bune filme ale anului 2013!

Cum in orice echipa exista caractere diferite si opinii diferite, mai ales atunci cand vorbim despre filme, nu ar trebui sa va mire faptul ca ai nostri koolhunteri nu au reusit sa se puna de acord in legatura cu cele mai bune filme ale anului 2013.

Ca urmare, am decis sa va rugam pe voi, cititorii nostri cinefili, sa ne ajutati votand filmele anului 2013 pentru fiecare dintre categoriile drama, comedie, SF/fantasy, actiune/thriller, biopic/film de epoca si desene animate. In plus, va oferim si un premiu pus in concurs pentru acest ajutor.

Ce trebuie sa faceti concret?

Dupa ce ati dat un Like paginii nostre de Facebook, ca sa va dovediti loialitatea fata de cauza cinefila, aruncati un ochi pe cele 6 albume foto cu filmele selectate de noi ca fiind cele mai bune din 2013 pe fiecare categorie: Cele mai bune drameCele mai bune filme de actiune/thrillereCele mai bune SF-uri/fantasy-uri, Cele mai bune comediiCele mai bune biopice/filme de epoca si Cele mai bune animatii.

Dati un Like filmului preferat din fiecare categorie si gata, sunteti inrolati in concurs!

Atentie! In concurs sunt inscrisi doar cei care voteaza la toate cele 6 categorii de filme, filmul sau favorit din fiecare categorie printr-un “Like”. Sunt descalificati cei care voteaza mai multe filme din aceeasi categorie prin Like-uri. 

Castiga o tableta Evolio cu doar 6 Like-uri!

Daca ai propria parere despre nominalizatii la Oscar, vei observa ca nici noi, echipa de koolhunteri, nu vedem lucrurile la fel ca Academia Americana de FIlm: am adauga pretendenti mai valorosi la titlul de “cel mai cel” si-am da un branci de pe podium intrusilor. Exprima-ti si tu parerea printr-un Like la cate un film preferat din cele 6 albume create de noi si poti castiga o tableta Evolio.

Perioada de desfasurare a concursului: 19 februarie 2014 – 1 martie 2014

Mecanismul de desfasurare al concursului: Tot ceea ce trebuie sa faci pentru a castiga o tableta Evolio, este sa votezi printr-un like in fiecare dintre cele 6 albume corespunzatoare concursului pe pagina noastra de Facebook filmul tau preferat. Voteaza cu un like poza corespunzatoare filmului considerat de tine a fi cel mai bun in fiecare dintre cele 6 categorii – comedie, drama, istoric/biografie, SF/fantasy, animatie, actiune/thriller – si esti inscris in tragerea la sorti pentru desemnarea castigatorului.

Atentie! Nu poti inscrie decat un singur vot per categorie de film. Cei care ofera mai mult de un vot per categorie la acest articol sau mai multe variante de raspuns vor fi automat descalificati. De asemenea, cei care nu voteaza in toate cele 6 categorii de filme filmul lor preferat vor fi de asemenea descalificati din concurs.

Modalitatea de desemnare a castigatorilor: Concursul va avea 1 castigator ales prin tragere la sorti cu ajutorul tragerilasorti.ro. Castigatorul va fi premiat cu o tableta Evolio EvoTab.

Data de anuntare a castigatorilor concursului: 5 martie 2014

Castigatorul concursului: Diana Stegaru (nume de pe Facebook)

Concursuri OnlineKonkurs.ro - Concursuri si promotii

Concursul este promovat pe BestConcurs.ro.

Concursul este promovat pe Concursuri Online | Concursurile.com

15 comentarii »

 • Gheorghe Stelian said:

  Ma bucur ca cineva cere si parerea noastra ,a publicului larg.Va doresc mult success.

 • Sergiu Onofrei said:

  Sunteti tari !

 • Aghinitei Maria said:

  Interesant concurs, sper sa fi ales in consens cu toti participantii si sa fiu o NOROCOASA! :)

 • NEACSU CORNEL said:

  Like&Share

 • Serono said:

  Cum de s-a incheiat concursul inainte de termenul declarat ?S-au extras castigatorii ? Rog, detalii!

 • filip said:

  as vrea sa castig concursul pentru a arata si altora ca va tineti de cuvant

 • dumitru carmen said:

  Votat: Hummingbird ,The Wolf of Wall Street , The Hobbit: Desolation of Smaug , Frozen , Last Vegas , The Book Thief.
  Eu zic ca sunt cele mai reusite si frumoase filme care le-am vazut!!!

 • MATHE ILDIKO said:

  imi place, like&share, particip.,

 • papyto said:

  Foarte interesanta idee, mai ales pentru cinefili impatimiti ca mine!

 • Fonodi Erika said:

  Imi place, particip. Multumim pentru concurs!

 • EMILIA DINU said:

  Super concurs ; sper sa am noroc !!!

 • Codreanu Ioana Monica said:

  particip cu drag

 • tudorica liliana said:

  super ,particip

 • pop aurelia said:

  Ma bucur mult ca cineva cere si parerea noastra ,a publicului larg sincer va scriu.Va doresc mult success.

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*