Home » Concurs

CONCURS: KoolHunt.ro si Beraria Hanul cu Tei cauta un lover de cover!

21 November 2012 scris de 3 comentarii

[Concursul a luat sfarsit – ramaneti insa alaturi de KoolHunt.ro si verificati pagina de concursuri. Va pregatim periodic si alte surprize placute!]

De cate ori nu ne-am oprit in mijlocul Centrului Vechi afectat de prea multa vanzoleala, interzisi in fata ei si a fatadelor cu firme care stationeaza prea scurt pentru a face vreo impresie durabila? Asta a fost inainte ca Mihaela sa ne convinga in articolul ei ca Beraria Hanul cu Tei este, intr-adevar localul care lipsea din ecuatie: o berarie noua, cu traditie deja acumulata prin Europa de brand-ul sub care se inalta si ea, falnica, in mijlocul capitalei noastre.

Castiga o masa de 200 de lei in Beraria Hanul cu Tei!

Beraria Hanul cu Tei si-a deschis portile pentru amatorii licorii care curge in halbe pe fiecare masa, si ne asteapta zilnic cu meniuri noi la all-you-can-eat-uri care atrag zi de zi mai multi meseni. Insa, intre punctele de atractie, in afara de mancarea ca la mama acasa si un design interior creat cu gust, cu finisaje elegante si mobila pentru toate ocaziile si grupurile de prieteni – se distinge muzica. In fiecare weekend, baietii de la The Mob ne ademenesc inauntru, din strada, peste prag, in capul scarilor si pana drept in fata scenei din Berarie. Aici trupa de cover-uri ne tine in causul palmei saptamana de saptamana, cu muzica buna si destula energie cat sa umple spatioasa Berarie si sufletele spectatorilor!

Daca vrei sa incerci un drum pana pe Lipscani si sa-i verifici gratuit pretentia la faima, acum ai ocazia! KoolHunt.ro iti lanseaza o provocare, cu premiu apetisant: un voucher pentru o masa in doi, in valoare de 200 de Lei, in Beraria Hanul cu Tei. Tot ce trebuie sa faci este sa te gandesti la ce piesa muzicala ai vrea sa auzi un cover, cantat in Berarie de trupa rezidenta The Mob, si sa postezi link-ul You Tube pe pagina de Facebook a Berariei Hanul cu Tei, impreuna cu motivul alegerii tale. Cu putin noroc, de Sfantul Nicolae te vom anunta castigator, si in weekend baietii de la The Mob iti vor dedica piesa aleasa!

Perioada de desfasurare a concursului: 21 noiembrie – 5 decembrie

Mecanismul de desfasurare: Alege-ti o piesa muzicala preferata pe care ai vrea sa o auzi cantata de trupa The Mob in Beraria Hanul cu Tei. Posteaza link-ul piesei de pe You Tube pe pagina de Facebook a Berariei Hanul cu Tei si motiveaza-ti alegerea in comentariu, unde sa si tag-uiesti pagina de Facebook KoolHunt.ro. Aduna cat mai multe Like-uri la piesa ta – noi vom organiza o tragere la sorti in care vor fi inscrisi doar cei 5 participanti cu cele mai multe Like-uri.

Atentie: trebuie sa fii fan al ambelor pagini de Facebook, deci da Like la Beraria Hanul cu Tei si la KoolHunt.ro, ca sa poti participa la concurs!

Modalitatea de desemnarea castigatorului: De Sfantul Nicolae va fi ales un castigator, prin tragere la sorti intre cei cinci care au adunat cele mai multe Like-uri la piesa postata. Acesta isi va putea ridica voucher-ul pentru consumatie in valoare de 200 Lei chiar din Beraria Hanul cu Tei,  in perioada 8-15 decembrie de la bar, si il va putea folosi pana la sfarsitul anului.

Data de anuntare a castigatorului: 6 decembrie 2012

Castigatorul voucher-ului de 200 Ron este Costel Marin, iar piesa pe care i-o vor canta cei de la The Mob este un cover la:

3 comentarii »

 • lovergirl88 said:

  Vocalul e mega hot!

  3 DOORS DOWN – HERE WITHOUT YOU

 • Ioanina Pavel said:

  :))) De acord cu tine, lovergirl88! Ca sa fii inscrisa in tragerea la sorti pentru voucher-ul oferit de Berarie, trebuie sa lasi un link YT la melodia asta pe pagina de Facebook a Berariei Hanul cu Tei + sa tag-uiesti pagina de Facebook KoolHunt.ro in comentariu. Aduna cat mai multe like-uri si vei fi inscrisa in tragerea la sorti :)

 • CONCURS: Raluk si Beraria Hanul cu Tei cauta un lover de cover … | Promovare Firme said:

  […] mai multe despre CONCURS: Raluk si Beraria Hanul cu Tei cauta un lover de cover […]

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*