Home » Concurs

CONCURS: Demonstreaza ca esti fan si vezi inaintea tuturor 300: Ascensiunea unui Imperiu

24 February 2014 scris de Niciun comentariu

R3_V10F_72613_CO3_PULLS_01rl_0025

[Concursul a luat sfarsit – ramaneti insa alaturi de KoolHunt.ro si verificati pagina de concursuri. Va pregatim periodic si alte surprize placute!]

Daca ti-a placut 300: Eroii de la Termopile la fel de mult cum le-a placut koolhunterilor si abia astepti sa vezi sequel-ul spartan, chiar daca nu il va mai avea in distributie pe Gerard Butler, KoolHunt.ro si MediaPro Distribution iti ofera sansa sa il vezi inainte tuturor. Demonstreaza-ne ca esti unul dintre cei mai infocati fani ai filmului 300 si poti castiga una dintre cele 5 invitatii duble la vizionarea speciala de miercuri, 26 februarie, ce va avea loc la Grand Cinema Digiplex.

Perioada de desfasurare a concursului: 24 februarie 2014 – 25 februarie 2014 (ora 15:00)

Mecanismul de desfasurare al concursului: Tot ceea ce trebuie sa faci pentru a castiga una dintre cele 5 invitatii duble la vizionarea speciala 300: Rise of an Empire/300: Ascensiunea unui Imperiu, este sa publici pe pagina noastra de Facebook KoolHunt.ro fotografia ta preferata din filmul 300 (2006). Cele mai reusite fotografii postate pe pagina noastra de facebook KoolHunt.ro, cele care ne vor demonstra ca esti unul dintre cei mai infocati fani ai filmului 300, vor fi premiate cu una dintre cele 5 invitatii duble pentru vizionarea speciala de miercuri, 26 februarie, puse in concurs.

Atentie! Nu poti inscrie decat o singura fotografie in concurs. Cei care vor publica mai mult de o fotografie vor fi automat descalificati.

Modalitatea de desemnare a castigatorilor: Concursul va avea 5 castigatori alesi de catre echipa KoolHunt.ro. Fiecare dintre cei 5 castigatori va castiga o invitatie dubla la vizionarea speciala 300: Rise of an Empire/300: Ascensiunea unui Imperiu organizata miercuri, 26 februarie, de la ora 19:30 la Grand Cinema Digiplex.

Data de anuntare a castigatorilor concursului: 25 februarie 2014, ora 16:00

Castigatorii concursului sunt (cu numele de pe Facebook cu care au participat): Alex Cruceru, Adi Lazar, Catalin Enki, Alex Tonetz si Diana Andreea

Concursuri OnlineKonkurs.ro - Concursuri si promotii

Concursul este promovat pe BestConcurs.ro.

Concursul este promovat pe Concursuri Online | Concursurile.com

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*