Home » Concurs

Concurs: Bucate Unicate Romanesti cu dichis

2 December 2013 scris de 1 comentariu

romaniaLa multi ani, Romania! La multi ani romani de pretutindeni. Ne-am gandit la romanii cineasti si cinefili, dedicandu-le un top al celor mai bune 5 filme romanesti ale anului 2013. Am aruncat ochii peste topul restaurantelor romanesti din capitala si am ajuns acum la concursul organizat impreuna cu partenerii nostri de la Cafepedia Romana cu ocazia Zilei Nationale. Tot ce vrem de la tine este sa ne trimiti pe pagina de Facebook KoolHunt.ro o fotografie specifica zilei de 1 decembrie, dedicata romanilor de pretutindeni. Cea mai originala fotografie aleasa de juriul format din echipa KoolHunt.ro va fi premiata cu o invitatie la evenimentul Cafepedia Romana din aceasta miercuri – Bucate Unicate Romanesti cu Dichis.

BUCATE UNICATE prezinta Bucataria Romaneasca cu dichis

Bucate Unicate va ureaza: LA MULTI ANI ROMANIA, LA MULTI ANI ROMANI! Editie speciala 4 decembrie: Bucate Unicate Romanesti cu Dichis! S-a implinit un an de cand lansam un concept unic in Bucuresti, marca inregistrata Cafepedia – Bucate Unicate. S-au implinit 37 de editii in care cam calatorit impreuna pe tot globul, am explorat arome, miresme, muzica si traditii din toate colturile lumii.

Miercuri, 4 decembrie, vrem sa sarbatorim impreuna acest periplu si, poposim pe meleagurile unde ne-am nascut, unde am crescut si traim cu dragoste pentru familie, prieteni si aceste pamanturi frumoase si roditoare. Si pentru ca zilele acestea sarbatorim Ziua Romaniei, Bucate Unicate lanseaza o editie speciala Bucate Unicate Romanesti cu dichis! O seara a aromelor traditionale cu bucate savuroase, un regal al aromelor si a celor mai speciale preparate romanesti. O seara in care muzica de pahar ne va invalui si incanta. Vom desavarsi seara cu prezentarea celor mai indragite soiuri de vin romanesc.

Cu dichis vor fi si tinutele de la partenerul nostru IIANA (www.iiana.ro) care va fi prezent cu o expozitie cu vanzare de ii 100% made in Romania, la preturi promotionale! Nu va lipsi tombola cu premii de la Bazarul cu Mirodenii, BeHugo, Imes distribution precum si ofertele speciale de calatorie de la GoTravel. Distractia e garantata! Locurile sunt limitate, rezervarile se fac telefonic la 0721 102 101 pana marti la pranz.

Castiga un bilet la evenimentul Bucate Unicate Romanesti cu dichis din Cafepedia Romana!

Cafepedia Romana si KoolHunt.ro ofera un bilet la evenimentul din 4 decembrie participantului care posteaza pe pagina de Facebook KoolHunt.ro o imagine care este pentru el reprezentativa pentru Ziua Nationala a Romaniei de 1 Decembrie. Posteaza pe pagina de Facebook KoolHunt.ro o imagine care demonstreaza ca esti patriot si poti castiga un bilet la evenimentul “Bucate Unicate Romanesti cu Dichis”.

Perioada de desfasurare a concursului: 2 – 4 decembrie 2013 (pana pe 4 decembrie, ora 11:00 dimineata)

Mecanismul de desfasurare al concursului: Posteaza pe pagina de Facebook KoolHunt.ro o imagine care ti se pare reprezentativa pentru Ziua Nationala a Romaniei de 1 Decembrie. Fotografia care va fi aleasa de echipa KoolHunt.ro ca fiind cea mai reusita va castiga un bilet la evenimentul Bucate Unicate Romanesti cu Dichis.

Atentie! Nu poti inscrie decat o singura fotografie in concurs. Participantii care vor inscrie mai mult de o fotografie vor fi automat descalificati.

Modalitatea de desemnare a castigatorului: Concursul va avea 1 castigator, acesta primind un bilet la evenimentul Bucate Unicate Romanesti cu Dichis din Cafepedia Romana. Castigatorul va fi ales de echipa KoolHunt.ro din participantii care au postat pe pagina de Facebook KoolHunt.ro o imagine specifica pentru Ziua Nationala a Romaniei de 1 Decembrie. Atentie! Numai imaginile reprezentative pentru Ziua Nationala a Romaniei de 1 Decembrie, publicate pe pagina de Facebook KoolHunt.ro, intra in concurs.

Data de anuntare a castigatorului: 4 decembrie 2013, ora 12:00

Castigatorul concursului: Bogdan Dima

1 comentariu »

  • Lazar Adrian said:

    se pare ca nu a castigat nimeni :)

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*