Home » Concurs

Concurs: Bohemia Tea House si KoolHunt premiaza “Nasul” Saloanelor!

8 April 2013 scris de 1 comentariu

bohemia-concurs-salonul-din-stanga

[Concursul a luat sfarsit – ramaneti insa alaturi de KoolHunt.ro si verificati pagina de concursuri. Va pregatim periodic si alte surprize placute!]

Pentru aceia dintre voi care nu stiu inca, vantul schimbarii a trecut prin Ceainaria Bohemia de curand! Cele doua saloane de la parter au fost reamenajate, asa incat noile spatii nu duc lipsa de nimic pentru a ne imbia la un ceai cald, sau rece, cat de curand! Doar un amanunt se lasa asteptat, ca cele mai bune lucruri in viata: locatia-mama inca nu si-a botezat saloanele.

Pentru ca ceainaria vrea sa va includa in demersul reinnoirii de primavara, iata cum puteti sa intrati si voi in ecuatie! Bohemia va da ocazia de-a numi noile camere de la parter, exprimandu-va creativitatea cum stiti voi mai bine – la schimb va asteapta doua premii delicioase, cate unul pentru fiecare nume inspirat, boem, elegant, chiar mistic, ales dintre propunerile voastre ca fiind cel mai potrivit.

Juriul (Bohemia si KoolHunt) va stabili cele mai bune doua nume, cate unul per salon, in functie de concordanta lor cu atmosfera ceainariei, cu valorile Bohemia. Ca sa fiti siguri ca le nimeriti, va sugeram sa faceti o vizita localului, sa va lasati in voia senzatiilor pe care Bohemia le gazduieste si le intensifica in cele doua saloane – dupa ce ati probat serviciile, ati frunzarit meniul si v-ati delectat cu ceaiuri aromate, abia atunci puteti sa botezati cele doua spatii in deplina cunostinta de cauza!

Perioada de desfasurare a concursului: 8 – 15 aprilie 2013

bohemia-concurs-salonul-din-dreaptaMecanismul de desfasurare al concursului: Tot ceea ce trebuie sa faci pentru a castiga un set Nubia, este sa lasi un comentariu (numele propus + argumentare) la poza salonului din stanga, din albumul concursului pe pagina noastra de FacebookIar, pentru a castiga o seara in ceainarie, lasa un comentariu (numele propus + argumentare) la poza salonului din dreapta, din acelasi album.

Atentie! Fiecare nume propus va trebui argumentat, in caz contrar raspunsul nu va fi luat in considerare de juriul concursului.

Modalitatea de desemnare a castigatorilor: Concursul va avea 2 castigatori alesi prin jurizare astfel: premiul 1, pentru cel mai potrivit si bine argumentat nume dat salonului din stanga, va fi un set Nubia (care include 2 cescute cu farfurii si o zaharnita); iar premiul 2, pentru cel mai potrivit si bine argumentat nume dat salonului din dreapta, va fi o seara la ceainarie (care va include oricare 2 ceaiuri la alegere, 1 portie de gofre, 1 portie de briose precum si 2 ceaiuri pentru acasa).

Data de anuntare a castigatorilor concursului: 16 aprilie 2013

Castigatorii sunt: Anna Nechifor (pentru numele salonului din dreapta, Zephyr) si Laura Andreea Vlad (pentru numele salonului din stanga, Papillon). 

BONUS: tuturor celorlalti participanti (cu exceptia castigatorilor deja premiati) Bohemia le va oferi un ceai, pregatit in salonul pe care l-au “botezat”. Ei sunt invitati sa vina in ceainarie oricand saptamana viitoare, in intervalul luni – joi, cu buletinul (sa se poata verifica numele de pe Facebook).

1 comentariu »

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*