Home » Concurs

Ajuta echipa KoolHunt.ro sa voteze cel mai bun film al anului 2010!

28 December 2010 scris de 7 comentarii

Concursul “Ajuta echipa KoolHunt.ro sa aleaga cel mai bun film al anului 2010!” continua. Am pus cap la cap nominalizarile voastre cu nominalizarile echipei KoolHunt.ro si a iesit o lista de 40 de filme nominalizate. Mai departe va invitam sa ne ajutati pana pe 31 ianuarie cu cate un vot pentru filmul vostru preferat din 2010. Daca ai nominalizat in cadrul concursului filmul tau preferat pe 2010 si acesta castiga locul 1 ca filmul anului 2010 pe KoolHunt.ro atunci (daca ai fost primul care a nominalizat filmul) poti castiga 10 DVD-uri la alegere cu filmele tale preferate.

Cum am ales filmele nominalizate? Ei bine cu ajutorul vostru si al echipei de critici de film KoolHunt.ro. Nu ne-a mirat alegerea filmului Inception cu zeci de voturi pentru si banuim ca acesta va ocupa un loc de frunte in clasamentul final, fiind unul dintre cele mai populare filme ale anului. Nu am inteles exact ce ar cauta The Twilight Saga: Eclipse, Clash of the Titans, Step Up 3D, Shrek Forever After sau chiar Easy A in acest top, dar pana la urma gusturile chiar nu se discuta.

Cum puteti vota pentru filmul vostru preferat din 2010? Dati un like pe pagina noastra de Facebook pe poza din albumul foto Voteaza cel mai bun film al anului 2010 corespunzatoare filmului ales de voi. Puteti vota mai multe filme dupa preferinta.

Cum alegem filmele anului 2010? Vom alege in final top 10 sau top 12 al filmelor anului 2010. Pentru a aranja clasamentul ne vom baza pe voturile voastre si pe voturile echipei de critici de film a KoolHunt.ro. Votul echipei va avea o pondere de 50%, iar votul cititorilor va avea o pondere de 50%.

Perioada de votare: 26-31 decembrie 2010

Data de anuntare a filmelor anului 2010: 3 ianuarie 2011

7 comentarii »

 • DOGARU GONCEA ANELIA said:

  INCEPTION- NOTA 10
  Christopher Nolan, Ellen Paige, Leonardo DiCaprio, Michael Caine, Tom Berenger sunt nume sonore , ce se prezinta singure.

 • Mihaela said:

  Inainte sa dati premiul la primul comentariu,mai verifica-ti daca sunt texte copiate dupa net,de exemplu primul comentariu la Marioneta!Iti dai seama numai dupa semnele de punctuatie unde trebuia sa fie “t”,”s””i”.Mai bine era cu jurizare,nu cu primul comentariu.Fi-ti fair play si dati la toti sanse egale,si in functie de vot bineinteles.

 • classiq said:

  Inception, nu are rival.

 • Mihaela said:

  De fapt sunt mai multe postari cu ac “problema”rectific!
  sper ca nu jurizati si premiati pe cei cu 2 cuvinte:))si alea copy/paste

 • deni said:

  Inception is the best, fara discutie!

 • Raluca Georgescu said:

  @deni: Nu sunt musai de acord, dar intr-adevar asa a iesit conform voturilor publicului.

 • Cristi said:

  Din punctul meu de vedere …. Nu stiu ce-o fi in capul asa “criticilor” de la Hollywood, ce o fi atat de interesant in The social netwark, demn de atatea nominalizari….. dar sa il si premiezi ptr filmul anului in fata unor filme precum Inception, The fighter, Blak swan sau The town,din punctul meu de vedere tre sa fii cam cazut in cap !
  Una peste alta un an destul de bogat in cinematografie de calitate, in ochii mei nu incape urma de discutie…. Inception a batut tot anul trecut. Odata la 10 ani apare un film care aduce ceva revolutionar in cinematografie…. Casablanca, Gone with the wind, Godfather, 12 angry men, On the watterfront, Scent of a woman, Shawshank redemption etc. Inception se incadreaza fara urma de indoiala …. .
  Haideti sa uitam ca un sfert din mapamond detine in acest moment facebook, iar 50% sunt complet maniaci si ar sta pe el 24 din 24 daca ar putea … si sa votam FILMUL CEL MAI BUN !
  INCEPTION INCEPTION INCEPTION !!!
  Jos palaria ptr Christopher Nolan !

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*