Home » Stiri cinema

Casa de Bilete – La runda a doua, despre femei in filme

14 November 2011 scris de Niciun comentariu

Episodul al doilea din Casa de Bilete, emisiunea realizata de noi in colaborare cu LiveLog.TV, s-a transmis miercurea trecuta live, dar mai puteti vedea inregistrarea, stream-uita la ei pe site in continuare. De data asta, am invitat-o pe jurnalista, artista si activista pro-drepturile femeii Iulia Sima, ca sa abordam probabil una dintre cele mai abordate teme Almodóvar-iene – Femeia.

N-am descusut noi chiar cu de-amanuntul, nu pentru ca nu ne-ar fi interesat problema – dimpotriva! – ci din pricina timpului scurt si-a celorlalte subiecte din agenda. Mai exact, inainte sa il atacam pe Pedro Almodóvar, al carui La piel que habito se lansa vineri in cinematografe, trebuia sa va spunem si despre celelalte premiere ale saptamanii – Tower Heist si Immortals 3D.

Va las cu inregistrarea, pentru ca – nu-i asa? – o imagine valoreaza cat o mie de cuvinte, daramite un clip de 30 de minute! Si va dau intalnire din nou miercuri seara (16.11), cand vom vorbi pe LiveLog.TV la Casa de Bilete despre marele eveniment cinematografic al toamnei… ghici ciu-Bella ce-i!

Watch live streaming video from livelogtv at livestream.com

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*