Home » Cafenele

BT Cafe – prima cafenea business din Bucuresti

17 January 2009 scris de 1 comentariu

BT-Cafe-cafenea-business1CoolRank: 8.5/10

design si atmosfera: 8.5/10

meniu: 8/10

servire: 10/10

preturi: 8/10

BT Cafe a fost prima cafenea bancara din Romania. Isi propunea la lansare sa va invite sa gustati produsele bancare ale Bancii Transilvania insotite de produsele specifice unei cafenele italiene. Espresso si curs valutar, caffe latte si credite ipotecare… Suna usor nedigerabil? Atunci imaginati-va doar ca la BT Cafe este locul ideal sa purtati o discutie de business, sa negociati un contract sau sa semnati un acord de parteneriat. Si succesul localului este si garantia unui loc incantator. Daca prima cafenea marca Banca Transilvania a fost cea de pe str. Radu Beller din Bucuresti, succesul inregistrat de prima a facut ca acesteia sa ii urmeze locatiile din Timisoara, Constanta si Cluj-Napoca.

Care-i atmosfera in BT Cafe si cum sta la capitolul design interior?

BT Cafe este o cafenea aranjata simplu si cu gust, fara a avea ceva cu totul deosebit la nivel de design inteBT-Cafe-cafenea-business2rior. Sau poate senzatia de forfota continua dinauntru si aglomeratia dau aceasta senzatie, dar nu as spune ca am remarcat mai mult decat fotoliile comode pe care te poti relaxa in timp ce discuti “lucruri serioase”. Laptop-uri, hartii, contracte si foarte multi oameni concentrati, dar si oameni razand, simtindu-se bine si savurand 0 cafea Illy buna. BT Cafe este dotat din fericire si cu internet wireless, deci nu aveti de ce va face griji din acest punct de vedere. De asemenea, peretii sunt “impodobiti” cu plasme, unde se pot vedea continuu ultimele stiri din domeniu.

Cafeneaua BT Cafe se lauda si cu un numar mare de VIP-uri care ii trec pragul, numar pe care eu una l-am intuit in practica. Prin urmare, pentru cei care isi doresc doar “sa vada si sa fie vazuti”, BT este locul ideal. Este si asezat in zona Dorobanti, deci ce ar putea fi mai convenabil.

Ce bem bun in BT Cafe?

Bun este mult spus, dar cafea vom bea cu siguranta. Cafeaua servita in BT Cafe este Illy – unul din brandurilBT-Cafe-cafenea-business3e mele preferate de cafea. Specialitatile din cafea sunt multe, merg de la espresso si caffe latte pana la frappe-uri de cateva feluri. Racoritoare de orice fel si fresh-uri. Oferta este variata. Dar nu si calitativa.

Nu imi amintesc sincer sa fi baut vreodata ceva cu adevarat spectaculos sau vreun preparat deosebit in BT Cafe. Si nici ceva care sa isi justifice pretul. Dar sa nu intelegeti ca aveti sanse sa nimeriti vreo bautura sau cafea chiar nasoala. Cuvantul “mediocru” spune totul.

Cum suntem serviti in BT Cafe?

M-a distrat o prietena care imi spunea ca la BT Cafe a simtit ca se pune presiune pe ea sa se grabeasca sBT-Cafe-cafenea-business4i sa comande/bea mai repede, dar cu toata amabilitatea din lume. Nu este vorba despre vreo impolitete, dar va pot spune cu certitudine ca BT Cafe se bucura de cea mai rapida si mai politicoasa servire dintre toate cafenelele din Bucuresti.

Cash or credit? Ne golim complet buzunarele in BT Cafe?

Hmmm, preturile sunt cam maricele ce-i drept, cred ca nu am vazut cafea sub 10 RON, nici macar un amarat de espresso. Nici calitativ nu este ceva impresionant, intrucat cafeaua este medie calitativ, in nici un caz BT Cafe neputandu-se lauda cu vreun preparat deosebit.

Cand sa venim la BT Cafe si pentru ce fel de ocazii este potrivita?

Dupa cum ne sugereaza si titlul acestui articol, BT Cafe este locul ideal penBT-Cafe-cafenea-business5tru o intalnire de afaceri. Un prim contact, semnarea unui contract, interviu de job ceva mai putin formal, toate aceste ocazii sunt minunate pentru a incerca BT Cafe.

Unde gasim BT Cafe?

Data viitoare cand nu stiti unde sa va intalniti pentru a discuta un parteneriat potential, va recomand sa mergeti la BT Cafe, a carei adresa este str. Radu Beller nr. 6, zona piata Dorobanti. Rezervari se pot face la numerele de telefon 021 – 233 87 75 si 0729 – 99.49.93. Si pentru ca oamenii de afaceri sunt majoritatea punctuali, si BT Cafe este deschisa zilnic de la ora 8:00 si pana la ora 23:00. Se poate plati cu card, deci nu va faceti probleme ca nu aveti cash.

Fotografiile au fost realizate in cafeneaua business BT Cafe de catre fotografa Dana Roteanu pentru KoolHunt.ro. Preluarea neautorizata de echipa KoolHunt.ro a acestor poze este interzisa.

  photo of BT {$surname} BT Cafe
  Program: zilnic 8:00 - 23:00
  Adresa: str. Radu Beller, nr. 6
  Bucuresti , Sector 1 , Romania
  Telefon: 021–233 87 75; 0729–99 49 93
  Map of <b>Program:</b>  zilnic 8:00 - 23:00
  Yahoo Map - Live Map


1 comentariu »

 • KoolHunt.ro – Coolhunting in Bucuresti » Blog Archive » 10 cafenele business din Bucuresti said:

  […] BT Cafe a fost prima cafenea bancara din Romania. Isi propunea la lansare sa va invite sa gustati produsele bancare ale Bancii Transilvania insotite de produsele specifice unei cafenele italiene. Espresso si curs valutar, caffe latte si credite ipotecare… Suna usor nedigerabil? Atunci imaginati-va doar ca la BT Cafe este locul ideal sa purtati o discutie de business, sa negociati un contract sau sa semnati un acord de parteneriat. Si succesul localului este si garantia unui loc incantator. […]

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*