Home » Filme

100 Million BC – dezastru cinematografic in regia lui Griff Furst

30 June 2010 scris de 1 comentariu

100-million-bc-griff-furst1CoolRank: 2/10

atmosfera & entertainment: 2/10

regie: 2/10

actori: 2.5/10

scenariu: 3/10

montaj: 3/10

Nota IMDb: 2.7/10

Cum, nu stiti cine e Griff Furst? Nu va suna cunoscut? Ei bine, domnul Furst este cunoscut pentru esecurile sale cinematografice din ultima perioada. De amintit Universal Soldiers (2007) – a nu se confunda cu vechea pelicula in care Van Damme isi antrena bicepsii si pectoralii, I am Omega (2007) – o readaptare a romanului I am Legend  de Richard Matheson, aparuta in acelasi an cu celebrul I am Legend cu Will Smith in rolul principal, Wolvesbayne (2009) – un horror nereusit si 30 Days to Die – un alt horror de “exceptie” care nu a primit nici un vot pe IMDb.

100 Million BC nu e 10000 BC

Aparut in acelasi an cu 10,000 BC, 100 Million BC nu este decat o cireasa amara de varful prajiturii create de Warner Bros Pictures. Nu pot sa spun ca 10000 BC a fost un film memorabil, dar cel putin, povestea lui D?Leh mi-a sustinut privirea pana la derularea genericului de final. Nu acelasi lucru pot sa spun si despre filmul de fata. Am rezistat eroic 5 sau poate chiar 10 minute, apoi inca vreo 5 pentru a ma amuza de calitatea proasta a montajului si de prestatia stangace a actorilor. Poate nici nu ar trebui sa le zic actori, amatori ar fi mai potrivit pentru ei. In plus, filmul nu ar trebui sa fie considerat un SF. Nu de alta dar pare mai degraba o comedie neagra creata sa amageasca privirea spectatorului.

GODZILLA 2 hoinarind prin Orasul Ingerilor

Doctorul Frank Reno – un nume care aduce aminte parca de Jean Reno pe platoul “Godzilla” – este un cercetator care a facut parte din esuatul Experiment Philadelph100-million-bc-griff-furst2ia. Acum, pune bazele unui plan care o sa schimbe lumea. Vrea sa trimita in trecut o echipa SEAL care sa salveze o alta echipa trimisa pe culoarele timpului, tot de el, in anii ’40. La intoarcere un
dinozaur reuseste sa-si strecoare coada sau mai bine zis soldurile prin transportor. Arme de foc descarcate in zidurile de beton, tipete de necontrolat si urlete de ajutor in noapte.

It just keeps getting better and better

Cotrobaind prin pagina filmului de pe IMDb am descoperit si numele “prestigioasei” case de productie care sponsorizeaza “capodoperele” lui Griff si anume, The Global Asylum. Da, The Global Asylum este o companie specializata in remake-uri (a fost anuntata aparitia Titanic 2) si esecuri cinematografice (printre care se numara si peliculele lui Griff).

Despre actori si regie ce se poate spune?

Atat pe platoul de filmare cat si pe generic sunt urcate no-name-uri si actori de clasa inferioara. Dintre multimea de fete necunoscute, pot spune ca, Michael Gross (Tremors) stralucea mai ceva ca Sean Connery pe covorul rosu de la Hollywood.100-million-bc-griff-furst3 Despre regie nu as avea prea multe de zis, doar ca Griff Furst reuseste inca o data sa “ridice” mingea la fileul intins de filmele din fisa sa biografica.

Ce spun criticii despre 100 Million BC?

Criticile profesioniste s-au cam lasat asteptate, insa, utilizatorii Flixter condamna prestatia actorilor, imaginile generate pe calculator – care se nu se ridica nici la dibacia unui elev de clasa a VIII-a – si abundenta de efecte speciale ieftine.

Verdictul KoolHunt.ro

100 Million BC este cu siguranta un film pe care trebuie sa-l ratezi. Sau cum spunem noi pe KoolHunt.ro, este un must-avoid. Priveste in alta parte, prefa-te ca nu ai auzit sau ca ai o ureche infundata atunci cand cineva iti propune sa petreci 85 de minute, pe intuneric, in fata unei torturi subtile imprimata pe o pelicula subtire si usor inflamabila. You have been warned!

1 comentariu »

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*