Home » Globurile de Aur 2011, Oscar 2011, Topuri filme

10 filme de neratat ale lui 2010

4 January 2011 scris de Niciun comentariu

Daca anul trecut alcatuiam singura un top 12 filme de neratat ale lui 2009, ordonat in ordinea preferintelor personale, anul acesta lucrurile s-au schimbat un pic. Am intre timp alaturi de mine o echipa de critici de film care se pricep uneori mult mai bine decat mine la judecat filme si, in acelasi timp, ii am alaturi de mine pe mai multi dintre voi cititorii, care desigur aveti preferintele voastre foarte bine justificate. Prin urmare, anul acesta am preferat sa realizam impreuna topul filmelor de neratat ale lui 2010. Am organizat si un mic concurs pentru a va stimula pe voi cititorii sa impartasiti cu noi parerile voastre, am dezabatut in echipa, am facut o mica medie intre parerea noastra si a voastra si iata ca a iesit topul filmelor anului 2010.

Este de mentionat ca ne-am grabit un pic, asa incat multe capodopere ale anului 2010 cum ar fi Black Swan, The King’s Speech, True Grit si altele nu au putut fi vizionate de toata lumea si din acest motiv se regasesc mai jos in clasament decat poate ar fi trebuit. Dar urmeaza sa ne “scoatem parleala” la finalul lunii februarie la editia 2011 a premiilor Oscar si pana atunci toti veti putea fi vizionat pelicule care concureaza pentru marele trofeu.

1. Inception

2. The Social Network

3. The Ghost Writer

4. Shutter Island

5. The Town

6. Black Swan

7. Scott Pilgrim vs. the World

8. True Grit

9. The Kids Are All Right

10. The King’s Speech

Ca bonus adaug la final si alte 3 recomandari de filme ale lui 2010 care merita vazute daca le-ati ratat cumva pana acum si care nu si-au gasit locul in topul de mai sus, datorita categoriei mai usurele de filme din care fac parte:

– Easy A

– Toy Story 3

– How To Train Your Dragon

Iar daca sunteti fani ai seriilor celebre Harry Potter sau Twilight Saga bineinteles ca din 2010 nu ar trebui sa ratati Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 si Twilight Saga: Eclipse, lucru evident votat si de fani.

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*