Home » Filme

What happens in Vegas – comedie spumoasa despre razboiul dintre sexe

15 August 2008 scris de 11 comentarii

Cameron Diaz si Ashton Kutcher, cei mai funny actori de comedie ai momentului se reunesc intr-o comedie spumoasa despre razboiul dintre sexe, relatii, convietuire si casatorie. Si despre cum, uneori, esti suficient de norocos incat destinul sa te ajute sa iti intalnesti jumatatea. In cel mai dubios si mai amuzant mod cu putinta. Este vorba despre What happens in Vegas.

What happens in Vegas surprinde foarte bine momentele cheie si usor deranjante ale convietuirii sau casatoririi unui cuplu, precum si diferentele amuzante what happens in vegas cameron diaz ashton kutcherdintre cei doi parteneri. In plus, protagoinstii acestei comedii romantice au parte de o situatie total incurcata: un mariaj accidental, la betie, intr-o noapte in Las Vegas. Ceea ce urmeaza este pentru deliciul si amuzamentul spectatorilor.

Cameron si Ashton se potrivesc foarte bine, chimia dintre cei doi facand la randul sau deliciul filmului. What happens in Vegas este regizat de Tom Vaughan, regizor despre care nu sunt foarte multe de spus.

Daca eu nu v-am convins, iata si cronica lui Remus despre What happens in Vegas. Se pare ca si lui i-a placut la fel de mult filmul.

Nota IMDb: 5.9/10

CoolRank: 7/10

11 comentarii »

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*