Home » Reviewer concerte

Reviewer concerte

Nu i-ai ratat anul trecut nici pe Bon Jovi, nici pe Roxette, dar nici pe Scorpions? Ai mers la ambele concerte Depeche Mode din capitala? Si poti fara nicio problema sa ne argumentezi care au fost cele mai tari 3 concerte care au avut loc pana acum in Romania? Si nu te-ai da in laturi nici sa mergi pana la vecinii maghiari sau austrieci pentru un concert tare?!

Pe deasupra, iti place sa comentezi concertele la care te duci, sa scrii despre ele si sa le comparii, scrii bine si nu ai nicio problema in a respecta termenele limita pe care ti le stabilesti. E clar! Pe tine te vrem si te tot cautam de multa vreme!

Ce iti oferim noi tie?

 • invitatii de 2 persoane sau bilete pentru 2 persoane la concertele care au loc in Bucuresti;
 • posibilitatea de a face parte dintr-o echipa care iti impartaseste pasiunile si stie, in acelasi timp, sa se si distreze;
 • titlul si statutul prestigios de food critic in proiectul KoolHunt.ro;
 • niste iesiri la cafea amuzante si cateva petreceri legendare.

*** toate evident in functie de contributia ta

!!! Aplica scriindu-ne un mail pe adresa raluca.georgescu [at] raluk [dot] ro !!!

Atentie! KoolHunt.ro nu plateste momentan pentru articolele scrise de contributorii sai. Asta nu inseamna insa ca beneficiile pe care le vei primi ca membru al echipei noastre nu vor fi tocmai cele care te te vor bucura in mod deosebit. 

2 comentarii »

 • Peter said:

  Salutare,

  Interesant “anuntul de recrutare”. Remarc insa, cred eu, o mica greseala: “titlul si statutul prestigios de food critic in proiectul KoolHunt.ro” [?]. Cam atat momentan.

  Numai bine!

 • eliza said:

  Depeche Mode nu a fost de 2 ori in capitala. A doua oara s-a anulat concertul!