Home » Critic de teatru

Critic de teatru

Ai vazut toate rolurile lui Marius Manole de pana acum? Nu ai ratat nicio premiera de la Teatrul National Bucuresti din aceasta stagiune, dar ti-ai gasit timp sa treci si pe la cateva spectacole independente de teatru? Stii tot ce misca pe la festivalurile de teatru din capitala si nu numai? Chiar inainte sa se joace Vizita Batranei Doamne citisei piesa sau stiai cate ceva despre autor? Si poti numi cel putin 3 actrite romance care au interpretat-o pe Zoe Trahanache?

Pe deasupra, iti place sa comentezi piesele de teatru din Bucuresti, sa scrii despre ele si sa le comparii, scrii bine si nu ai nicio problema in a respecta termenele limita pe care ti le stabilesti. E clar! Pe tine te vrem si te tot cautam de multa vreme!

Ce iti oferim noi tie?

  • invitatii de 2 persoane sau bilete pentru 2 persoane la spectacolele de teatru din capitala;
  • invitatii la evenimente conexe sau lansari;
  • posibilitatea de a face parte dintr-o echipa care iti impartaseste pasiunile si stie, in acelasi timp, sa se si distreze;
  • titlul si statutul prestigios de critic de teatru in proiectul KoolHunt.ro;
  • niste iesiri la cafea amuzante si cateva petreceri legendare.

*** toate evident in functie de contributia ta

!!! Aplica scriindu-ne un mail pe adresa raluca.georgescu [at] raluk [dot] ro !!!

Atentie! KoolHunt.ro nu plateste momentan pentru articolele scrise de contributorii sai. Asta nu inseamna insa ca beneficiile pe care le vei primi ca membru al echipei noastre nu vor fi tocmai cele care te te vor bucura in mod deosebit. 

Comentariile au fost inchise pentru acest articol.