Home » Critic de film matinal

Critic de film matinal

Critic de film matinal = cel/cea care mananca filme pe painea de dis de dimineata

Te recunosti in definitie? Nu concepi sa-ti iei micul dejun fara sa te uiti la un film in paralel? Acum, imagineaza-ti cat de cool ar fi sa il vezi la cinema! Fara randuri-randuri de mancatori de pocorn, fara comentariile aferente care te scot din stare, fara mamici care le traduc copiilor tot filmul! Doar tu si o mana de profesionisti din industrie, toti veniti in zorii zilei sa se bucure de-un film, inainte de avanpremiera, inainte chiar de alte vizionari pentru presa de pe mapamond!

Crezi ca ai cele necesare pentru a intra in randul criticilor profesionisti? Ai cunostinte solide din istoria cinematografiei, de la A Clockwork Orange si Fight Club la castigatorii Oscarului din 2011? Stii pe de rost filmografia actorilor preferati si stii sa deosebesti stilul lui Tarantino de cel al lui Aronofsky? Atunci e timpul sa te faci auzit pe web!

Ah! Ar mai ramane o mica cerinta pur obiectiva si necesara. Avem nevoie de cineva cu program flexibil, matinal si cu diminetile libere. Intrucat vizionarile de presa sunt mai ales dimineata de la ora 10:30 pana la 13:00 si au loc de 1-2 ori pe saptamana. Promitem sa iti tinem companie de cate ori este posibil si sa facem cinste si cu o cafea.

Ce iti oferim noi tie?

 • invitatii de 2 persoane la film dimineata si seara;
 • DVD-uri, carti, vouchere;
 • invitatii la evenimente, lansari, restaurante si localuri din Bucuresti;
 • posibilitatea de a face parte dintr-o echipa care iti impartaseste pasiunile si stie, in acelasi timp, sa se si distreze;
 • titlul si statutul prestigios de critic de film in proiectul KoolHunt.ro;
 • niste iesiri la cafea amuzante si cateva petreceri legendare.

*** toate evident in functie de contributia ta

!!! Aplica scriindu-ne un mail pe adresa raluca.georgescu [at] raluk [dot] ro !!!

Atentie! KoolHunt.ro nu plateste momentan pentru articolele scrise de contributorii sai. Asta nu inseamna insa ca beneficiile pe care le vei primi ca membru al echipei noastre nu vor fi tocmai cele care te te vor bucura in mod deosebit. 

3 comentarii »

 • Top 10 Filme said:

  Foarte tare. As incerca si eu numai ca nu am timpul necesar. Poate pe viitor, cine stie…

 • oana said:

  mar interesa si pe mine anuntul tau pe rog sa ma contactezi pe id meu de mes oana_ionut4

 • cozma aurora said:

  k lumea