Home » Cafegiu

Cafegiu

Cafegiu = cel/cea care are mai multa cafea in sange decat apa.

Te recunosti in definitie? Cafeaua pentru tine nu e doar o bautura, ai tabieturi si povesti care se leaga de-o cafea buna. Si cand iesi “la o cafea”, cafeaua nu e doar un pretext, ci scopul in sine. Stii sa faci diferenta dintre ness, espresso si cafeaua la ibric. Stii ce este Kopi Luwac si cum se obtine (yach!)? Iar cafenelele din Bucuresti le recunosti si cu ochii-nchisi, dupa cum prepara cafeaua.

Interpelat(a) de critici, esti mereu gata sa citezi studii despre cat de sanatoasa e cafeaua? Ei bine, noi te credem pe cuvant! Mai mult, iti dam spatiu sa te desfasori: devino critic de cafenele si explica-le amatorilor ce-nseamna sa fii pasionat de cafea!

Ce iti oferim noi tie?

  • plata consumatiei de 2 persoane la cafenelele si ceainariile pe care le recenzezi;
  • invitatii la evenimente organizate de localuri sau lansari de cafenele din Bucuresti;
  • posibilitatea de a face parte dintr-o echipa care iti impartaseste pasiunile si stie, in acelasi timp, sa se si distreze;
  • titlul si statutul prestigios de cafegiu in proiectul KoolHunt.ro;
  • niste iesiri la cafea amuzante si cateva petreceri legendare.

*** toate evident in functie de contributia ta

!!! Aplica scriindu-ne un mail pe adresa raluca.georgescu [at] raluk [dot] ro !!!

Atentie! KoolHunt.ro nu plateste momentan pentru articolele scrise de contributorii sai. Asta nu inseamna insa ca beneficiile pe care le vei primi ca membru al echipei noastre nu vor fi tocmai cele care te te vor bucura in mod deosebit.

Comentariile au fost inchise pentru acest articol.