Home » Dezvoltare personala, Evenimente

Volunteers Fest, editia 2 – Cel mai mare cros dedicat voluntarilor si peste 25 de activitati educative

17 February 2014 scris de Niciun comentariu

Volunteers Fest_2013 (1)In perioada 22 martie – 6 aprilie va avea loc la Bucuresti cel mai mare cros dedicat voluntarilor, Volunteers Fest, oferind tuturor voluntarilor acces gratuit la activitati creative, aplicative, educative, sportive, precum si culturale.

Maraton de filme de animatie in deschiderea Volunteers Fest

Volunteers Fest, singurul festival din Romania dedicat voluntarilor, isi redeschide portile in perioada 22 martie – 6 aprilie. Evenimentul isi propune sa stimuleze dezvoltarea pe mai multe segmente a voluntarilor, facilitandu-le accesul gratuit la diverse activitati si, in aceeasi masura, sa promoveze si sa sustina voluntariatul in randul tinerilor.

Pe 22 martie dam startul celei de-a doua editii a Volunteers Fest cu un maraton de filme de animatie. Voluntarii pasionati de cinematografie sunt asteptati sa vizionam impreuna cele mai apreciate filme din cadrul Festivalului International de Film de Animatie Anim`est.

Volunteers Fest_2013 (2)O creativitate aplicata

Space painting si arta circului, reciclare creativa, ateliere de instrumentatie muzicala si dansuri sunt doar cateva dintre workshopurile pregatite in perioada 24 – 28 martie pentru Zilele Creative. Participantii sunt invitati sa-si descopere talentul ascuns sau pur si simplu sa se bucure alaturi de ceilalti voluntari de prezenta unor oameni cu experienta, talentati si incantati sa ofere o mica parte din cunostintele pe care le au in domeniu. Scopul workshopurilor este dezvoltarea creativitatii, precum si descoperirea de noi pasiuni.

Activitatile creative sunt urmate de Zilele Aplicative. In weekendul 29 – 30 martie, voluntarii amatori de aventuri sunt invitati sa-si testeze cultura generala, perspicacitatea si initiativa intr-un Treasure Hunt in Bucuresti. Echipe formate din 3-5 persoane vor avea de indeplinit diverse misiuni cu multe surprize neasteptate.

Educatie sportiva

Zilele Educative, desfasurate in perioada 31 martie – 4 aprilie, sunt dedicate dezvoltarii personale si profesionale, oferindu-le voluntarilor optiunea de a participa la zile tematice, care cuprind domenii precum: Business, Stiinta, Organizare de evenimente sau Psihologie.

Pe 6 aprilie, la final de festival, toti participantii sunt asteptati la ”Petrecerea voluntarilor” in Anton Pub, unde ii asteapta reprize de karaoke si multe alte surprize.

Pentru mai multe informatii despre Volunteers Fest, va rugam accesati site-ul www.volunteersfest.ro si pagina de Facebook.

Volunteers Fest este un proiect initiat de Brigada de Voluntari.

Sponsor: Piraeus Bank

Parteneri: Momobi, MPG, Nikon, Festivalul International de Film de Animatie Anim’est, Vertical Spirit, Casa Bratianu, Anton Pub, Open Pub

Parteneri media: Zile si nopti, Student din Provincie, orasulm.eu, amdoar18ani.ro, studentie.ro, csrmedia.ro, Romania Pozitiva, Cooperativa Urbana, Blogunteer, KoolHunt.ro

Parteneri educationali:Asociatia EST, AIESEC Bucuresti, ASCIG, 4animals.ro, Liga Studentilor Electronisti, Centrul de Creatie Tehnica pentru Tineret, Policy Center for Roma and Minorities, Asociatia Paspartu, Centrul pentru Studii Complexe

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*