Home » Concerte, Timp liber

Urma + byron – zeii arenei impreuna la Arenele Romane!

15 March 2013 scris de 2 comentarii

arenele-romane-bucuresti-urma-byron-25-aprilie-2013Daca pana acum am luat-o incet, incet cu concertele, un lucru e clar: de aici inainte trebuie sa ne asteptam numai la surprize de proportii.

O astfel de surpriza colosala am avut cand am vazut, cu litere de-o schioapa, ca trupa Urma si trupa byron ar canta impreuna pe scena Arenelor Romane din Bucuresti, joi, 25 aprilie! Si da, am vazut bine, un astfel de concert chiar se va intampla (daca are afis inseamna ca e serioasa treaba, nu?).

A fost o data ca niciodata….

Daca nu esti prea familiarizat cu subiectul, mirarea provocata de acest eveniment se trage din istoria pe care vocalii ambelor formatii il au impreuna, pentru ca, o data ca niciodata, in primavara anului 2003, lua fiinta trupa Urma cu magica combinatie de voce Mani Gutau – Dan Byron. Spun combinatie magica pentru ca, pentru foarte multi fani ai trupei Urma, primul album scos, “Nomad Rhymes”, este unul dintre cele mai bune albume romanesti!

Din pacate, din 2006 Dan Byron a pus fundatia proiectului sau separat de Urma si de atunci magia a fost divizita in mai multe parti… cantatoare. Dar, din fericire, atat Urma cat si trupa byron au continuat sa faca muzica de o calitate ireprosabila, dandu-ne motive in plus sa ne falim cu muzica autohtona. Legendele urbane spun ca baietii nu si-au luat la revedere in cele mai pasnice conditii, insa nu este locul nimanui sa judece dincolo de “cortina scenei”!

Totul e bine cand se termina cu… muzica

Indiferent de cele intamplate, conteaza doar ca noi suntem bucurosii rasfatati cu muzica de cea mai buna calitate si asta e motivul principal pentru care tu nu ar trebui sa iti faci niciun fel de plan pe 25 aprilie, in afara de acest concert!

Organizatorii ne-au informat ca evenimentul va fi deschis de trupa byron printr-un recital acustic, dupa care Urma va incanta publicul in felul lor specific. Ba chiar mai mult, ne este promis ca vom intelege ceva mai mult din albumul inca nelansat de la Urma, “Lost End Found”!

Biletele vor fi disponibile in reteaua Eventim, dar si in magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Librariile Humanitas si Carturesti, la Sala Palatului si pe site-ul www.eventim.ro la pretul de 35 de lei.

Cu siguranta ne vom vedea acolo si cu siguranta va fi un eveniment ce nu trebuie ratat!

2 comentarii »

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*