Home » Teatru

Unde putem merge la teatru in Bucuresti vara

8 September 2010 scris de Niciun comentariu

terasa-la-motoare-teatruVara inseamna vacanta. Cu totii visam la concedii insorite, relaxante, care sa ne tonifice pentru intoarcerea la serviciu. Daca insa, din anumite motive, anul asta nu ai parte de vacanta mult dorita, trebuie sa iti umpli timpul liber cu activitati interesante. Daca ramai in Bucuresti in aceasta vara, optiunile de petrecere a timpului liber includ sesiuni de balaceala la piscine sau la strand, filme in aer liber sau relaxare cu un pahar de ceai rece, la una dintre ceainariile din capitala.

O alta optiune de petrecere a timpului liber este si vizionarea unei piese de teatru. Chiar daca stagiunea teatrala este inchisa pana catre mijlocul lui septembrie, exista cateva cluburi si baruri care au in program si piese de teatru. In aceasta perioada vei putea viziona in general spectacole ale unor teatre independente precum Teatrul Luni de la Green Hours. Piesele de teatru propuse de ei sunt nonconformiste, tonice, pline de farmec  si cu doze ridicate de umor.

Festival de teatru estival la inaltime

La radio se anunta ploi. Chiar daca mai mult in partea vestica a tarii, norul va ajunge si la Bucuterasa-la-motoare-teatru2resti. Mai exact pe terasa de pe Teatrul National, La Motoare. Pana pe 31 august, aici se desfasoara Festivalul de Teatru Independent Underloud. Evenimentul reuneste peste 23 de spectacole de teatru independent. Teatrele care participa la acest festival sunt din Bucuresti, Cluj, Iasi si Targu Mures.

Asadar, daca nu ai avut prilejul sa vezi in timpul stagiunii piese de teatru precum “Dragostea dureaza trei ani” sau “Si caii se impusca, nu-i asa?”, acum este momentul potrivit pentru o portie de cultura. Tot la acest festival ai ocazia sa vezi actori consacrati precum Tania Popa, Carmen Trandafir sau Maia Morgenstern.

In program sunt spectacole precum “Buzunarul cu paine”, “Te iubesc! Te iubesc” sau “Hipioti si Bolsevici”. Din fiecare sunt cate doua reprezentatii, de la ora 21.00 si de la ora 23.00. Spectacolele au loc pe terasa La Motoare, iar daca ploua, acestea se muta in Laptaria lui Enache. Pretul unui bilet la piesele de teatru este de 25 RON.

Piese de teatru pe racoare in Herastrau

Dupa o plimbare pe inserat pe aleile racoroase ale parcului Herastrau, poti merge si la o piesa de teatru. Langa Gradina Japoneza vei gasi clubul Tete a Tete Coffee Art & Chill. Aici au loc aproape zilnic piese de teatru sau concerte cu muzica live. Piese de teatru precum “(Cu)Cuieinfrunte”, “No uman, no crai” sau “Insomniacii”. Spectacolele de teatru sunt tonice, amuzante si potrivite pentru serile de vara. Spectacolele incep la ora 20.30, iar pretul unui bilet este de 20 de lei. Clubul Tete a Tete se afla in parcul Herastrau, langa Gradina Japoneza. Rezervari se fac la numarul de telefon 0721 933 909.

Piese de teatru in Centrul Vechi

Daca seara te prinde la o cafea sau un suc proaspat  la una din cafenelele si terasele din Centrul Vechi, nu te grabi acasa. Mai ramai pret de doua ore la o piesa de teteatru-old-city-centrul-vechiatru la Old City. Barul si-a diversificat programul de vara si a inclus si piese de teatru amuzante, numai bune pentru a dezmorti atmosfera si a face ca berea sa curga si mai bine.

La Old City vei avea ocazia sa urmaresti piese de teatru care in timpul stagiunii se joaca la Green Hours, Teatrul Metropolis sau clubul La Scena. Piesele de teatru incep la ora 21.00, iar pretul unui bilet este de 20 RON. Barul Old City se afla pe strada Lipscani, la numarul 45. Rezervari se pot face la numarul de telefon 0729 377 774.

Teatru in pod, la clubul La Scena

Intr-un spatiu elegant si care inca mai pastreaza atmosfera mistica a Bucurestiului interbelic, clubul La Scena isi asteapta publicul cu piese de teatru neconventionale. Pe scena vei avea ocazia sa vezi actori consacrati precum Valeria Seciu sau Victor Rebengiuc. Printre piesele pe care le vei vedea la La Scena se numara “Fericirea e marca inregistrata” si “Flirt”. Tot in acest club poti urma si show-uri de improvizatie si stand-up comedy. Spectacolele incep la ora 20.00 sau 21.00, iar pretul unui bilet este de 20 de lei.

Clubul La Scena se afla pe Calea Calarasilor, numarul 55. Rezervari la spectacole se pot face la numarul de telefon 0727 795 380.

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*