Home » Filme

Trust the man – a nu se vedea in companie masculina

22 December 2007 scris de 1 comentariu

CoolRank: 5/10trust_the_man1

atmosfera & entertainment: 6/10

regie: 5.5/10

actori: 6/10

scenariu: 5/10

montaj: 5/10

Nota IMDb: 5.8/10

O prietena mi-a recomandat daca nu am ce face in weekend sa ma uit la Trust the Man. Asa ca am dat repede fuga la mall sambata seara insotita de iubitul meu si de prietenul meu bun, Vic. Din pacate nu am luat in considerare ca este un film feminist. Oops, probabil ca am gresit compania.

In Trust the Man este in mare vorba despre viata din stupi – femei harnice ca albinutele si barbati trantori care nu le merita . E posibil ca vina sa fie impartita sau dupa misogini sa fie numai a femeilor.

He’s doing the best he can

Trust the Man este o comedie deosebit de realista si naturala, in care fiecare se poate trust_the_man_2recunoaste intr-o anumita masura. Poantele exista si sunt finute, subtile. Happy-endul este poate putin rasuflat, dar mesajul este in final  “Trust the man“, oricat de imatur poate fi el uneori.

Distributia este foarte bine aleasa si sunt de remarcat:  David Duchovny, Eva Mendes, Julianne Moore, Maggie Gyllenhaal si Billy Crudup.

Cum nu sunt prea feminista din fire, nu pot spune ca Trust the Man este un must-see, dar va pot spune ca este un film revigorant si istet. Recomandare – nu il vedeti alaturi de persoane de sex masculin ale caror orgolii ar putea fi putin calcate in picioare de filmul cu pricina.

1 comentariu »