Home » Filme

Transporter 3 – aventurile lui Audi A8 W12

21 January 2009 scris de 4 comentarii

CoolRank: 6.5/10

Nota IMDb: 6/10

Ca tot este perioada Oscarurilor si ne uitam la filme bune, cred ca macar pentru o seara este cazul sa va uitati acasa sau la cinema la un film “clasic”: Transporter 3. Din pacate, cel mai prost din seria Transporter. Dar, din fericire, clasic si distractiv.

Nu cred ca este nevoie sa va spun ce se intampla in film. Jason Statham si Audi A8 W12 trec prin tari si tari pentru a livra o fata a unui om influent la destinatie. El are acelasi corp perfect dintotdeauna si aceeasi voce sexy si inconfundabila.transporter 3 jason statham Ea este o ucraineanca sexy – se poarta si in Hitman si in James Bond, deci de ce sa nu ii dam si lui Jason o ucraineanca. El se indragosteste de ea, amandoi sunt sexy as hell (ma rog, eu ma o problema personala cu el, deci nu ma pot pronunta relativ la ea), scena in care fac sex e din pacate usor penibila.

Totusi, personajul principal si singurul pe care il vedem (eu una nu mi-am dezlipit ochii) Audi A8 W12 trece prin foc si sabie si, in final, ajung la destinatie teferi si se iubesc multi ani de acum incolo. Pana in Trasporter 4 cand apare o alta gagica.

Daca in Transporter 1, asa-zisul “pitch” fusese castigat de BMW seria 7, Transporter 3 se ia dupa Transporter 2 si se mentine in aceeasi varianta: Audi A8 W12. Si ce pateste saraca masina este demn de povestit: nu doar trece in doua roti pe lateral printre 2 camioane, dar reuseste sa depaseasca un Mercedes E Klasse – ce-i drept, cu mare greutate -, sare de pe un pod si ajunsa pe uscat merge la fel de bine, sare pe un tren de pe un alt pod si in final sare de pe un vagon de tren printr-un alt vagon de tren aflat in fata… OOO da, mi-a fost mila de ea, a avut multe de infruntat, dar la finalul filmului era ok masinuta. Si Jason Statham era ok bineinteles.

Ah, si cireasa de pe tort: se filmeaza si pe plaiurile romanesti. La o benzinarie ce-i drept, dar oricum… Si nenorocitii afirma ca vinul romanesc nu este bun. De parca se pricep ei ucrainienii la vinuri.

So, nu va mai stresati atat si go see a light classic movie – Transporter 3.

4 comentarii »

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*