Home » cinema, Topuri filme

Top 10 aparitii fierbinti din filme

8 August 2011 scris de 2 comentarii

Primele impresii sunt foarte importante in povestea unui film. Scenele memorabile prin care ne sunt introduse diverse personaje, ne raman in memorie, devenind emblematice pentru imaginea actorilor respectivi, indiferent daca in restul filmelor acestia isi vor promova alta imagine.

Nu m-am gandit sa fac un top al actritelor mai mult sau mai putin sexy, ci pur si simplu m-a frapat modul in care regizorii/scenaristii stiu sa puna actritele in evidenta prin aparitii surprinzatoare, care sa le scoata in evidenta atuurile principale. E adevarat conteaza bagajul genetic si carisma actritei, dar ideea regizorala e mai importanta.

1. Angelina Jolie in The Tourist (2010)

Angelina Jolie este ea insasi o aparitie in toata puterea cuvantului, indiferent de filmul in care joaca. Combinatia data de ochi-corp-buze si gratia de felina sunt principalele ei atuuri. Iar ultima ei aparitie eleganta si rafinata din The Tourist ii lasa fara replica chiar si pe cei care nu sunt fanii actritei.

2. Megan Fox in Transformers (2007)

Daca vorbim de aparitii super sexy, sigur majoritatea barbatilor vor fi cu gandul la Megan Fox. Si nici nu-i putem condamna daca avem in vedere scena din Transformers, in care il lasa cu ochii in soare pe Shia LaBeouf si nu numai.

3. Jessica Alba in Sin City (2005)

Aparitia diafana a actritei Jessica Alba in atmosfera cam sumbra si plina de fum a unui bar din Sin City, il lasa cu gura cascata pana si pe durul de Bruce Willis. Acrita reuseste sa faca dintr-un numar traditional de “belly dance”, un gratios dar excitant numar de striptease, printr-o dezbracare inspirat sugerata.

4. Halle Berry in Die Another Day (2002)

Una din cele mai celebre aparitii, a fost cea a actritei Ursula Andress iesind din mare sub privirile uimite ale lui Sean Connery, in Dr. No din 1962, din celebra serie 007. Ulterior ideea a fost exploatata in mai multe filme si a fost reluata si pentru resuscitarea interesului in ultimele filme din seria Bond. In Die Another Day avem parte de o Halle Berry incitanta intr-un costum de baie portocaliu, aparand din valurile marii, urmarita cu binoclul usor aburit de Pierce Brosnan. Si sper ca nu l-ati uitat in aceeasi scena pe Daniel Craig in Casino Royale, unde da o lovitura de imagine, umbrindu-i pe ceilalti 007.

5. Cameron Diaz in The Mask (1994)

Cameron Diaz este o actrita talentata si sexy, care reuseste sa ne surprinda constant inca de la debutul ei, in filmul The Mask. Aici reuseste sa-l eclipseze pana si pe efervescentul Jim Carrey si ne incanta cu una din cele mai sexy intrari posibile. De luat notite…

6. Denise Richards in Wild Things (1998)

Un mod garantat de a surprinde publicul, devenit de-a dreptul cliseu, este aparitia din mare sau piscina a unei actrite tinere si frumoase. Un exemplu este filmul Wild Things, in care Denise Richards reuseste sa ne taie respiratia de mai multe ori.

7. Julia Roberts in Pretty Woman (1990)

Scena rochiei rosii in care apare Julia Roberts in Pretty Woman si-a castigat locul printre clasice, iar imaginea de frumusica a devenit emblematica pentru actrita.

8. Sandra Bullock in Miss Congeniality (2000)

Sandra Bullock este genul de actrita cu mult umor care nu isi foloseste in primul rand corpul pentru a se promova. Dupa ce a incercat sa se urateasca in mai multe roluri si aproape ca i-a si iesit, ne-a incantat transformandu-se printre hohote de ras in Miss Congeniality.

9. Brooklyn Decker in In Just Go With It (2011)

Cliseul fata si marea, este folosit cu mult succes si in comedia In Just Go WIith It. Scena aparitiei actritei Brooklyn Decker ramane memorabila datorita lui Adam Sandler care nu e vreun 007, dar stie sa joace.

10. Amy Adams in Enchanted (2007)

O alta aparitie clasica este cea in care actrita apare in capul scarilor si apoi coboara cu incetinitorul, pentru a fi admirata. Scena se petrece aproape in toate filmele legate de vreo petrecere, bal, mers la discoteca. Si obligatoriu jos te asteapta partenerul sau parintii, care trebuie sa ramana fara vorbe si cu gatul sucit. Scena balului din Enchanted se incadreaza in aceleasi coordonate, Amy Adams este o surpriza placuta iar Patrick Dempsey este din ce in ce mai surprins tot filmul.

2 comentarii »

  • kolcs said:

    si ursula andress?

    i call this false advertising.

    there shall be retribution

  • Anca said:

    Nu-mi vine sa cred ca lipseste tocmai Marilyn Monroe in “Some Like It Hot”! Hello – it’s an iconic scene and all…

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*