Home » Filme

The Ugly Truth in septembrie in Romania!

31 July 2009 scris de Niciun comentariu

the-ugly-truth-gerard-butlerThe Ugly Truth, filmul care a ajuns pe locul 3 saptamana aceasta in box office-ul american, suflandu-i in ceafa lui Harry Potter and the Half-Blood Prince, va avea premiera pe 4 septembrie 2009 in Romania. The Ugly Truth este o comedie romantica care ii are pe Gerard Butler si Katherine Heigl in rolurile principale.

You want the truth? You can’t handle the ugly truth!

Abby Richter, interpretata de Katherine Heigl, este producatoarea unui show de televiziune axat pe disecarea unor relatii de cuplu. Fiind fortata de catre superiorii ei sa il angajeze la emisiune pe charismaticul, atragatorul, ingamfatul si insuportabilul Mike Alexander, interpretat de Gerard Butler, in calitate de expert in relatii de cuplu, intrucat acesta avusese mare succes cu emisiunea intitulata “The Ugly Truth” pe care o prezentase, Abby Richter este supusa de catre acesta la o serie de teste ridicole si amuzante, cu scopul, aparent, de-a o ajuta sa il intalneasca pe barbatul visurilor sale.

Cand il cunoaste pe tanarul chirurg Colin si crede ca si-a gasit adevarata dragoste, Abby ii cere sfatul asa-zis profesionist al lui Mike pentru a face relatia sa mearga. Dorind sa demonstreze ca nu se inseala niciodata in judecatile lui si ca teoriile sale despre legaturile amoroase sunt viabile, Mike recurge la tot felul de trucuri inteligente, ce conduc insa la un rezultat neasteptat.

Citind mai multe cronici, am tras concluzia ca The Ugly Truth este o comedie reusita, desi plina de clisee ca majoritatea reprezentantelor acestui gen din ultimul an. Totusi, abia astept sa vad filmul! Mai ales pentru ca-mi place la nebunie Gerard Bulter in roluri de comedie.

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*