Home » Filme

The Bank Job – furt de banca bazat pe fapte reale

15 September 2008 scris de Niciun comentariu

The Bank Job, jaful de pe Baker Street, este un film bazat pe fapte reale. El spune povestea adevarata a jafului din 1971 asupra unei banci din Baker Street, poveste care a fost interzisa timp de 30 de ani printr-o ordonanta de guvern. The Bank Job este un film de actiune inteligent, surprinzator si cu adevarat plin de suspans. Si, da, nu ii lipseste eleganta si nici umorul ironic, tipice pentru filmele britanice.

Despre ce este vorba in Bank Job? Un vanzator de masini cu un trecut dubios, Terry (Jason Statham), a evitat intotdeauna loviturile mari. Dar cand Martine (Saffrthe bank job jason stathamon Burrows), o cunostinta din copilarie, ii spune cum sa prade inexpugnabila banca din Baker Street, Terry nu rateaza ocazia. Si asa incepe jaful de pe Baker Street. El si echipa lui isi vor da seama curand ca seifurile pline de bani si bijuterii contin si anumite informatii care vor arunca in aer intregul regat al Marii Britanii, caci nemarginita retea de coruptie si scandal implica atat lumea criminala din Londra, cat si varfurile puterii britanice, precum si insasi familia regala.

Jason Statham demonstrethe bank job jason stathamaza inca o data ca stie sa joace, nu doar arata bine, asa cum spun gurile rele. Regizorul neozeelandez, Roger Donaldson, celebru in special pentru regizarea The Recruit, face din Bank Job un thriller solid si care va va tine cu sufletul la gura timp de 110 minute. Bank Job a adunat o sumedenie de cronici pozitive din partea criticilor si o multime de fani din randul publicului.

Va invit sa nu il ratati sub nici o forma. Daca nu il prindeti la cinema, este cu siguranta un must-see pe DVD.

Nota IMDb: 7.5/10

CoolRank: 8/10

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*