Home » Filme

Targul V for Verde a atras peste 1.500 de vizitatori

3 October 2013 scris de Niciun comentariu

Targul-V-For-Verde3V for Verde, targul mintilor deschise, desfasurat în acest weekend în Bucuresti, a atras un numar mare de vizitatori. Pe 28 si 29 septembrie, Casa Universitatorilor din Bucuresti a fost „gazda” a peste 1.500 de persoane interesate de un mod de viata sanatos si care se bucura de orice moment cu energie si pasiune.

Targul-V-For-Verde4In cele doua zile ale targului, cei 50 de expozanti atenti selectionati au întampinat vizitatorii cu delicatese si bunatati bio, cosmetice organice, ateliere de gatit, workshop-uri, colectii de moda green chic fashion si haine preloved, precum si produse eco deco, realizate din materiale reciclate si alternative.

Invitata speciala, Olivia Steer, cunoscuta ca adepta a regimului raw-vegan, a oferit sfaturi despre dieta pe baza de cruditati si despre cum reuseste sa îi atraga spre acest stil de viata sanatos chiar si pe copiii ei, cei doi baieti în varsta de 5 si 7 ani. Îndragita vedeta a oferit autografe celor care au cumparat volumul sau, “Dulciuri de poveste”, aparut la Editura Humanitas, 2013. Tot mesaje despre cum sa avem grija de sanatatea noastra a transmis si Larisa Petrini, Ambasador Jamie Oliver în Romania, care a facut demonstratii de gatit si a dezvaluit mici secrete ale cunoscutului bucatar britanic.

Targul-V-For-Verde2Toti cei care au trecut pragul targului au intrat în Tombola V for Verde si au castigat multe “premii verzi” (cosmetice bio, tricouri pictate si cusute manual si multe alte produse atractive), iar persoana cu cea mai frumoasa bicicleta a primit ca accesoriu de la Pegas un cos cochet.

Anul acesta s-a desfasurat cea de-a doua editie a targului V for Verde; prima editie a avut loc în toamna anului 2012 si a adus împreuna peste 30 de expozanti si 1.000 de vizitatori.

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*