Home » Carti

Supermenajera – Sophie Kinsella vrea ecranizare!

18 March 2007 scris de 3 comentarii

Un semn clar ca Sophie Kinsella vrea sa castige bani. Ultima carte semnata de Sophie si aparuta in Romania in colectia Chic de la Polirom este scrisa exact ca un scenariu de comedie romantica. Da, vorbim despre Supermenajera. Este plat, amuzant, usor de adaptat pentru marele ecran si cu un iz de profit din box-office. Si, in final, teribil de neinteresant. Dar este pe locul 1 momentan in Topul vanzarilor Polirom.

Oare asa de nerebdatoare sa fie Kinsella sa egaleze succese ca “Diavolul se imbraca de la Prada” si “Jurnalul lui Bridget Jones” incat sa fi renuntat temporar la stilul care a propulsat-o pe locul intai in topul celor mai savuroase scriitoare de chick lit? Se pare ca da. Monstruletul raspunzator este verde, fie ca este vorba despre bani sau invidie. Si se misca foarte repede.

Supermenajera are un subiect pe care l-am mai intalnit in multe filme, poate doar transpus putin altfel. O avocata workaholica de succes din Londra isi face praf cariera cu ocazia unui caz valoros si hotaraste sa se refugieze ca menajera in casa unei familii dintr-una din suburbiile londoneze. Aici se redescopera pe sine, redescopera bucuria vietii si dragostea. Si tot blah-blah-ul siropos cu care v-ati obisnuit, insotit de mult umor, multe intorsaturi de situatie, faze penibile din care eroina iese cu sau fara gratie si o scena de sex demna de Sandra Brown mai pe la 3/4 de carte.

Sophie Kinsella a lansat de curand si Shopaholic & Baby, care probabil va aparea in Romania peste vreo 6 luni sub titulatura La cumparaturi cu fiica mea. Pana atunci, probabil va aparea si vreun anunt de ecranizare a Supermenajerei. Ma intreb cine va fi distribuit in rolul principal? Any guesses?

Cartea Supermenajera de Sophie Kinsella poate fi comandata direct de pe site-ul editurii Polirom. Comanda aici Supermenajera.

3 comentarii »

 • adelaida said:

  Sunt o multime de actrite care ar sari pentru acest rol, mai ales ca prinde la public (oare mai prinde?) si o sa primeasca si salariu pe masura. Interesant este de aflat cine-l produce.

 • MoniK said:

  Ane Hathaway sau cum se scrie!!!

  nu, le trebuie o fata proaspata:) gata sa ramana cu eticheta

 • Confessions of a shopaholic - chick flick plin de reclama dupa un bestseller Sophie Kinsella - KoolHunt.ro - Coolhunting in Bucuresti said:

  […] facultate am devorat seria Shopaholic a lui Kinsella. Sophie Kinsella si personajul care a consacrat-o, Rebecca Bloomwood erau funny, semanau cu tine, te binedispuneau, […]

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*