Home » Oscar 2010

Steve Martin si Alec Baldwin prezinta Oscar 2010

23 November 2009 scris de 2 comentarii

oscar-2010-alec-baldwin-steve-martinAcademia Americana de Film a anuntat la inceputul lunii noiembrie gazdele celei de-a 82-a editii a premiilor Oscar. Astfel, dupa o serie indelungata de speculatii si presupozitii in presa, vestea ca vom avea 2 gazde si nu una a luat intregul public prin surprindere. Mai ales atunci cand este vorba despre un duo precum Steve Martin si Alec Baldwin. Festivitatea de premiere mult asteptata va avea loc duminica, 7 martie 2010 la acelasi Kodak Theatre ca si anul trecut.

Cei 2 actori nu vor fi in acest an doar parteneri de scena la prezentarea Oscarurilor, ci si parteneri de film alaturi de Meryl Streep in comedia romantica It’s Complicated. In plus, cei 2 actori sunt si foarte buni prieteni in viata personala. Despre decizia de a prezenta impreuna, Steve Martin a declarat pentru AMPAS cu titlu de gluma “I am happy to co-host the Oscars with my enemy Alec Baldwin“.

Steve Martin este la cea de-a treia gazduire a premiilor Oscar, dupa cea din 2001 cand a anuntat premiul pentru Gladiator si dupa cea din 2003 cand vedeta serii a fost muzicalul Chicago. Spre deosebire de Steve, Alec Baldwin se afla la prima astfel de experienta.

Sa nu va imaginati cumva ca alegerea celor 2 ca prezentatori ai serii a fost usoara si fara peripetii. Prima optiune a producatorilor Bill Mechanic si Adam Shankman a fost gazda Oscarurilor 2009, Hugh Jackman, care a refuzat in mod neasteptat, motivand ca nu considera oportun sa fie prezentatorul Oscarurilor 2 ani la rand. Cu alte cuvinte, Jackman a preferat sa se retraga in plina glorie. Cea de-a doua optiune a fost duo-ul format din Ben Stiller si Robert Downey Jr, parteneri in filmul Tropic Thunder. Din pacate, nici aceasta propunere nu a fost incununata cu o victorie. Alte idei vehiculate prin presa americana i-au sugerat pe Billy Crystal si Steve Carell.

2 comentarii »

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*