Home » Filme

Step up – mai bine va uitati la videoclipul lui Sean

19 December 2007 scris de 4 comentarii

CoolRank: 4.5/10stepup_2006_2

atmosfera & entertainment: 5/10

regie: 5/10

actori: 5/10

scenariu: 4/10

montaj: 4/10

Nota IMDb: 6/10

Inspirata de melodia lui Sean Paul – Give it up to me, m-am uitat aseara la Step up – filmul din al carui soundtrack face parte melodia.

In rezumat filmul urmeaza clasica reteta de succes: dragoste si dans, un soundtrack de succes (cea mai buna promovare) si reuseste totusi sa fie un film absolut insipid.

Every second chance begins with a first step

Step Up are muzica buna, actorii steup_2006_sunt tineri si sexy. Povestea este o reinventare moderna a povestii clasice despre tineri din lumi diferite, care nu au nimic in comun, dar se simt atrasi unul de celalalt. Si mai e o poveste despre sacrificiul pe care trebuie sã-l faca fiecare ca sa-si urmeze visul.

Pana aici bine, dar am asteptat o ora sa vad un prim dans – dupa o ora fix s-a petrecut evenimentul. Filmarea este foarte rapida si nu am apucat sa savurez scena. El si Ea nu m-au inspirat nici atat – insipizi este putin spus. Barem Channing Tatum arastepup_2006ta bine.

Apoi am mai asteptat pana la sfarsitul filmului, doar avand in minte banuiala ca finalul va fi scena de dans culminanta (si a doua) a pentru Step Up. A fost intr-adevar un dans misto, dar scurt (1 minut – 2???)… si nu pot spune ca am vazut nici pe parcursul filmului, nici pe parcursul dansului, vreo urma de pasiune intre cei doi protagonisti.

Si nu stiu ce imi spune ca in urma succesului, productorii vor insista pentru un sequel.

Concluzie: mai bine decat sa pierdeti timpul cu Step Up, uitati-va la videoclipul lui Sean Paul.

4 comentarii »