Home » Filme

Spider man 3 – telenovela funny

13 May 2007 scris de 6 comentarii

Spider man 3 este probabil cel mai slab din serie. Din fericire, este si cel mai al naibii de distractiv.

Pentru cele 250 milioane de dolari cheltuite cu Spider Man, ar fi fost ideal daca ar fi putut sa ii gaseasca si un ritm sau macar o logica a acestuia. Filmul se desfasoara parca haotic, cu viteze de la incet la foarte incet. Pana si punctul culminant este dominat de leneveala.

Sa nu va asteptati la suspans, actiune sau scene de maxima intensitate in Spider Man 3. Dupa vreo ora, veti constata cu stupoare ca desi v-ati plictisit de moarte, filmul inca nu a inceput si probabil s-a ajuns abia la intriga. Filmul iti creeaza inca de la inceput impresia de lancezeala si incurcatura de povesti secundare.

Efectele speciale se ridica la inaltimea asteptarilor – cele mai reusite sunt cele care prezinta formarea lui SandMan. Cea mai misto scena este batalia finala dintre super-eroi: o “cafteala” pe cinste, dupa cum spune Danezia.

Din pacate, filmul aluneca inspre soap mai degraba decat inspre actiune si comics. Telenovelistii sa fie publicul target al Spider Man? Nu stim, insa intrigile, povestile de dragoste incurcate nu lipsesc din film.

Cele mai funny faze ale filmului sunt cele in care Spidey se transforma in bad guy. Mai degraba, intr-un bad “gigolo type” guy. Nu puteti rata miscarile din solduri, dermatograful negru de la ochi si bretonul aranjat peste ochi. Iar fata inocenta a lui Tobey Maguire in aceasta ipostaza merita toti banii.

Nota: 5.5/10

6 comentarii »

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*